Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Karakuş’tan kongre hamlesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakuş’tan kongre hamlesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHaber: KADİR YAHŞİ

HERKESİN BEKLEDİĞİ HAMLE KARAKUŞ’TAN GELDİ. TM KIRIKKALESPOR KONGREYE GİDİYOR.

Türk Metal Kırıkkalespor’da sular durulmuyor. Önceki gün Türk Metal Kırıkkalespor 2’nci Başkanı Mürsel Öcal’ın “Kırıkkalespor için ya kongre, yada deklarasyon” açıklamasının ardından, dün de TM Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, “Yönetimi topluyoruz. Kongre kararı alacağız. Bende adayım. Onlar kazanırsa yolları açık olsun” şeklinde açıklama yaparak, ciddi bir hamle yaptı.

YÖNETİM PAZARTESİ TOPLANIYOR

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, haftalardır süren Kırıkkalespor dedikodularına son noktayı koydu. Kırıkkalespor yönetimi Pazartesi günü kulüp binasında saat 19.00’da toplanıyor. Karakuş dün ki basın toplantısında kongre kararı aldıklarını açıklayarak, bütün çekişmelere son verdi. Karakuş, Pazartesi günü yönetim toplantısı yapılacağını ve bu toplantıda kongre kararı alınacağını ifade etti. Kongre de aday olduğunu üstüne basa basa ifade eden Karakuş, kim aday olursa olsun amacın Kırıkkalespor’un geleceği olduğunu söyledi.

KARAKUŞ, PEVRUL KAVLAK’A NEDEN CEVAP VERMEDİ?

Karakuş, “Pazartesi günü saat 19:00’da yönetim kurulu toplantıda yapacağız. Bu toplantıda ise kongre yapmak için karar alacağız, bende yapılacak olan kongrede adayım. Yaklaşık bir aydır süren bir kaos var. Hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Ben ilk başta söyledim şimdide söylüyorum Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile görüştüm. Kırıkkale için çalışmalar yapmak istiyor. Birçok işi çözmeye çalışıyor, kendisi ile görüştüm. Kimse kimseye yanlış bilgi vermesin, görüşme ardından ilerleyen günlerde cevap vereceğimizi ilettik. Genel başkan çok iyi niyetli. Ancak benim yetişme tarzım ve ahlakım buna onay vermiyor. Ben kongre de adayım” şeklinde konuştu.

55 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜK

“Ben elimden geleni yapmak istiyorum. Yönetim ile ilgili sıkıntı olduğunu söylüyorlar iyi bir yönetim diyorlar. İyi bir yönetim derken ne demek istiyorlar yönetime hakaret mi var? Yönetimde TSO Başkanı Ekrem Gök, Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, gazeteciler il genel meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, esnaflar ve işçiler var. Bizim her şeye verecek cevabımız var. Türk Metal Sendikası ve Genel Başkanı Kırıkkale için kazanımdır. Sponsorları daha önceden neden bulunmadı? Bunlar neden daha önce gündeme gelmedi. Lafla peynir gemisi yürümüyor, bir aydır boş işlerle uğraşıyoruz. Ben gerekli çalışmaları yapıyorum. Hocamıza zaman verdik, yaklaşık 55 futbolcu ile görüştük”

FUTBOLCULAR PARALARINI GELİP ALSIN

Karakuş , “Hiçbir zaman burası bizim demedik. Burası Kırıkkale’nin öz malıdır. Kişilerin malı değil, tüzük hazırlarken buna göre yaptık. Birleşmeyi hep birlikte yaptık borçlanmalar olmasın diye yaptık. Bazı yetkileri sendikaya bıraktık, biz hep kongrelerle geldik. Futbolcu alacak ve pirimler peşinat ve maç başıdır. Biz futbolcularımızı mevcut alacağını hazırladık. Gelip bizden alsınlar. Ancak bazıları futbolculara iş sözü verip, aldatıyor. Futbolculara çağrı yapıyorum gelin bizden paralarınızı alın.” şeklinde konuştu.

Karakuş’tan kongre hamlesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Karakuş’tan kongre hamlesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x