Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

KARANLIĞA ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi. Önal “Bizi yıldıramaz korkutamazsınız. Cumhuriyet ve devrimlerinin müdafaasında tüm kararlılığımızla en ön safta durmaya devam edeceğiz” dedi.
HAİN VE ALÇAK SALDIRIYI KINADI
CHP İl Başkanı Av Ahmet Önal dün Artvin´de Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun konvoyuna yapılan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada Artvin de yapılan hain ve alçak saldırıyı kınadıklarını, belirterek “Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP kadroları vatan ve demokrasi nöbetinde dimdik ayaktadır. Bizi yıldıramaz korkutamazsınız. Cumhuriyetin ve Cumhuriyet devrimlerinin müdafaasında tüm kararlılığımızla en ön safta durmaya devam edeceğiz” dedi.
CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi “1923 yılında Cumhuriyeti kuran kadrolardan devraldığımız emanetimize sahip çıkacağız, Cumhuriyeti ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz. Karanlığa asla teslim olmayacağız. Çağdaşlığa, hukuka, bilime, insan hak ve özgürlüklerine, Anayasal haklarımıza sıkı sıkı sarılmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımıza saldıranlara inat onun yanında durmaya bu uğurda bedel ödemeye devam edeceğiz.”
ARTIK KİMSENİN CAN GÜVENLİĞİ KALMAMIŞTIR
“Bir ülkenin Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının dahi can güvenliğini korunamadığı ülkemizde artık kimsenin can güvenliği kalmamıştır. Ülkemizin dört bir yanında terör almış başını gitmişken, düğünlerimizde canlı bombalar patlatılırken, Güneydoğumuz dan her gün acı haberler gelirken, şehit haberleri yüreğimizi dağlarken, acaba bu ülkenin İstihbarat Teşkilatı, İçişleri Bakanı neden hala o koltukta oturuyor çok merak ediyoruz. Ankara Garında yaşanan katliamın failleri hala bulunamadı, Fethullahçı Terör Örgütü öbek öbek tüm devlet kadrolarını ele geçirmişken bu ülkenin iyi yönetilemediği artık çok açıktır. Maalesef ülkemizin her yerinde kan ve gözyaşı hâkim, insanlarımız tedirgin, her türden her yapıdan teröristler adeta ülkemizde cirit atıyor. Hükümetin iflas eden Suriye politikası acaba ülkemizin başına daha hangi çorapları örecek. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu karanlık süreci kaygıyla takip ediyoruz.”
ÖZGÜRLÜKLER UĞRUNA CANIMIZI FEDA ETMEYE HAZIRIZ
“Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan alçak ve hain saldırı sadece partimize ve Genel Başkanımıza değil onların şahsında tüm ulusumuza yapılmıştır. Bu hainlere, alçaklara karşı en büyük darbe ulusumuzun birliğine ve bütünlüğüne inadına sarılmak, demokratik, laik Sosyal bir Hukuk devleti olan Türkiye´mize sahip çıkmaktan geçtiğine olan inancımız tamdır. CHP Kadroları olarak bizler Demokrasi ve Özgürlükler uğruna canımızı feda etmeye dünden hazırız. Tüm bu sebeplerle Sayın Genel Başkanımızın Artvin deki konvoyuna yapılan saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah dan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ulusumuza ve Partimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x