Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Karataşlık, “İzlerini hala taşıyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kırıkkale Şube Başkanı Ömer Karataşlık basın açıklaması yaparak 3 Temmuz 1997 yılında MKEK’de meydana gelen patlamanın acısını unutmadıklarını ifade etti.

 

ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

3 Temmuz 1997 yılında MKEK Mühimmat Fabrikasında meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği patlamanın acısının hala taze olduğunu, yaşanan facianın bir daha hem Ülkemize hem de ilimize bir daha yaşatmaması temennisinde bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kırıkkale Şube Başkanı Ömer Karataşlık, yaşanan patlamanın izlerinin 18 yıl geçmesine rağmen halen Kırıkkale üzerinde etkinin olduğunu söyledi. Karataşlık konuşmasının devamında ise “Bu tür olayları inşallah bir daha yaşamayız. Allah bu günleri bize bir daha göstermesin” diyerek patlamada görev Şehidi olan İsmet Altınışık’a Allah’tan Rahmet dileyerek, Ailesine ise başsağlığı temennisinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu