Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Karayollarında çalışma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kırıkkale-Kalecik yolunun 19-22. Kilometreleri, İstanbul’da Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları ve Trabzon Maçka yolunun 23-25. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapatılacak.

 

YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisinde, 200 metrelik kesimde araç üst geçidi orta ayak çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun her iki yönünde birer şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor. Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Kırıkkale-Kalecik istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten (Kalecik-Kırıkkale) iki yönlü izin veriliyor. Trabzon-Maçka yolunun 23-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım her iki yönde servis yolundan sağlanıyor. Hasköy-Kırklareli-Pınarhisar yolunun 0-59. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

 

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x