Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Karayollarında son durum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

 

ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kırıkkale-Kırşehir yolunun 18-23’üncü kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım karşı yoldan iki yönlü sağlanıyor. Trabzon-Rize devlet yolunun 26’ncı kilometresinde bulunan Araklı tünelinin Rize-Trabzon yönündeki kuzey tüpünde yarın 08.00-18.00 saatlerinde bakım ve onarım yapılacak. Bu nedenle tünel kapatılarak, trafik servis yolundan ilerleyecek. Mersin-Adana yolunun 0-3’üncü kilometreleri farklı seviyeli kavşak yapılması ve köprü çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Mersin istikameti liman B kapısı kavşağından, Adana istikameti serbest bölge kavşağına devam eden otoyol bağlantı yoluyla sağlanıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x