Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kardeşlik iftarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi, kimsesiz çocuklar için kardeşlik iftarı düzenledi. İftar programında konuşan Başkan Saygılı, “Biz bugün kardeşlerimizle bir arada olalım hasbihal edelim istedik” dedi.

 

ÇOCUKLARLA İFTAR

Celal Bayar Parkı’ndaki iftar programına katılan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı çocuklarla yakından ilgilenerek, her biri ayrı masalarda çocuklarla iftar açtı.

 

KARDEŞLERİMİZLE HASBİHAL

Başkan Saygılı, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti, “Bereketi, kardeşliğimiz, birlikteliğimizden gelen bir aydır ramazan ayı. Bugün de kardeşliğimiz adına birlikte olalım istedik. Kur’an-ı Kerim’de bir çok ayette şehitlerden, annelerden, babalardan bahsedildiği gibi yetimlerden de bahsedilir. Biz bugün kardeşlerimizle bir arada olalım hasbihal edelim istedik. Beraber iftar ve dua yapmak istedik.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x