Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Karınca’nın kursiyerleri kahvaltıda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KARINCA KİŞİSEL GELİŞİM KURSU, GEÇTİĞİMİZ YIL TEOG SINAVINA GİREN 8. SINIF KURSİYERLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Karınca’nın kursiyerleri kahvaltıda buluştu

Karınca Kişisel Gelişim Kursu, geçtiğimiz yıl haziran ayında yapılan TEOG sınavını kazanan 8. Sınıf kursiyerlerini kahvaltıda bir araya getirdi. Karınca Kişisel Gelişim Kursu Sahibi Halil İbrahim Erkeç, kursiyerlere başarıya giden yolda atacakları adımlar konusunda önemli uyarılarda bulundu.

 

“ETKİNLİKLERDE BULUŞACAĞIZ”

Kırıkkale Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıya, Karınca Kişisel Gelişim Kursu öğretmen ve kursiyerleri katıldı. Kursiyerlere ikram edilen kahvaltının ardından konuşma yapan Karınca Kişisel Gelişim Kursu Sahibi Halil İbrahim Erkeç, geçen yılın kursiyerlerini kahvaltıya katıldıkları için teşekkür etti. Başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade eden Erkeç, “Hepinizle gurur duyuyoruz. Bağlarımızı koparmamak adına daima etkinliklerde buluşacağız. Bazen halı saha maçında, bazen de sinema salonunda sizlerle birlikte olacağız.” diye konuştu.

 

“ARTIK 90-100 ALMAK DAHA ZOR OLACAK”

Kursiyerlerin başarılı olmak için çalışmaları gerektiğinin altını çizen Erkeç, “Hepiniz potansiyel üniversite öğrencisi adayısınız. O yüzden temelinizi iyi atmalısınız. Bu yıllar çok önemli. Yaklaşık bir ay sonra ilk sınavlarınızı olacaksınız. Asla çalışmayı bırakmayın. Artık 90-100 gibi notları kolay alamayacaksınız. Takdir ve teşekkür belgeleri almak daha zor olacak. O yüzden daha çok çalışmalısınız. Yeni bir okul kazandığınız için yaz aylarını rehavete kapılarak geçirdiniz. Ancak artık önünüzde çok önemli bir 4 yıl var. Şimdiden hazırlıklı olmalısınız. Test çözme programlarınızı bırakmayın. Hepinize kahvaltı programına katıldığınız için teşekkür ederim.” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x