Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Karışmaz ve Yıldız ailelerinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehrimizin tanınmış simalarından Belediye Meclis Üyesi Mustafa-Esma Karışmaz’ın oğlu Mahir ile Nurdan-Tahsin Yıldız çiftinin kızları Halise, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Belediye Meclis Üyesi Mustafa-Esma karışmaz çiftinin oğlu Mahir ile Tahsin-Nurdan Yıldız çiftinin kızları Halise, Mersan Congresium’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Mahir-Halise çiftinin kıyıldığı nikâh törenine; AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Müsaid Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti yönetimi, eski milletvekilleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, iş adamları, Karışmaz ve Yıldız ailelerinin çok sayıda davetlisi katıldı.

 

YÖRESEL MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karışmaz ve Yıldız ailelerini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Gelin Halise ile damat Mahir, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

 

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Her iki aile de, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” ifadesinde bulundular. Bizlerde Haber71.net ailesi olarak Halise-mahir çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x