Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kasım ayında en çok satanlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz ayın liste başı olan Ahmet Batman yine her iki kitabıyla da Kırıkkale’de en çok satanlar listesinde ilk iki sırada yer aldı. İşte Kasım ayının en çok satanları…

SOĞUK KAHVE-AHMET BATMAN

Ahmet Batman ilk kitabı olan Soğuk Kahve ile edebiyat dünyasına oldukça iddialı giriyor. Kadın erkek ilişkilerine, aşklara daha doğrusu hayata farklı bir açı ile bakan farklı bir kitap sizi bekliyor. Ahmet Batman kitabında günlük hayatımızda yaşadıklarımızı anlatıyor fakat farklı bir açıdan görmemizi sağlıyor. Bunları anlatırken hem ironi yapıyor hem de ince iğnelemeler ile kendine göre kitaba bir mizah katıyor. Diğer taraftan yazar kitabında oldukça açıksözlü. İnsanların söylemeye çekindiği şeyleri açıkyüreklilikle söylemekten çekinmiyor. Bu bir taraftan sizi şaşırtırken diğer taraftan da gerçekler ile yüzleşmenizi sağlıyor.

SABAH UYKUM-AHMET BATMAN

Ahmet Batman, Soğuk Kahve kitabı ile bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kendine tarz üslubu ve Kahraman Tazeoğlu’na benzeyen mükemmel cümleleri ile özellikle gençler arasında büyük beğeni toplamıştı. Yazar okurlarını ikinci kitap için hiç bekletmedi ve Soğuk Kahve’nin ardından hemen Sabah Uykum kitabı ile yeniden okurlarının karşısına çıktı. Sabah Uykum romanında yine herşeyi bulmak mümkün. Aşk, sevgi, hayal kırıklığı, ayrılık, güzel sözler, kafiyeli cümleler, insanın için eriten söylemler, aşk acısı, sitem. Yani aşka ve hayata dair yine güzel bir el kitabı diyebiliriz.

BUKRE-KAHRAMAN TAZEOĞLU

Kahraman Tazeoğlu kendine has bir tarzı olan ender yazarlardan bir tanesi. Son olarak Bukre kitabı ile yine kendine has üslubu ile okurlarını kendine bir kez daha hayran bırakıyor. Kahraman Tazeoğlu tüm romanlarında olduğu gibi Bukre kitabında da mükemmel bir edebi dil kullanılıyor. Şiir gibi cümlelerden oluşan sevgiliye yazılar okurları oldukça etkiliyor. Romanda sitem, tutku, arzu, aşk, sevki, hayalkırıklığı vs gibi ilişkilerin içinde olan her türlü duyguyu bulmak mümkün.

KARDEŞİMİN HİKAYESİ-ZÜLFÜ LİVANELİ

Son olarak Serenad romanı ile herkesi kendine bir kez daha hayran bırakan Zülfü Livaneli yeni kitabı olan Kardeşimin Hikayesi ile de aklınızı başınızdan almaya aday gibi görünüyor. Polisiye bir hikayeyi aşk ile buluşturan fakat aşkı sorgulamamıza neden olan roman sizi karmaşık bir hikayenin içine sokuyor. Karadeniz’in küçük bir kasabası güne bir cinayet haberi ile başlar. Bu cinayet biri için hayatın sonu demek iken başkaları için yeni bir hayatın başlangıcıdır. Bir tarafta bir mühendi, diğer tarafta ise meraklı bir gazeteci. Zülfü Livaneli yeni kitabı ile birlikte mutlulukta son noktanın aşk olduğuna inananlara farklı bir mesaj gönderiyor. Bunu yaparken de okurlarına mükemmel kurgulanmış karmaşık ve tehlikeli bir hikaye sunuyor.

VE DAĞLAR YANKILANDI-KHALED HOSSEİNİ

Afganistan kökenli Amerikalı ünlü yazar Khaled Hosseini’nin merakla beklenen son romanı Ve Dağlar Yankılandı sonunda meraklı okuyucular ile buluşuyor. Uçurtma Avcısı ile bir anda tüm dünyanın tanıdığı bir yazar haline gelen ünlü yazar Bin Muhteşem Güneş romanı ile de başarısını devam ettirmişti. Şimdi yeni romanı Ve Dağlar Yankılandı ile yine adından oldukça söz ettirmeye hazırlanıyor. Khaled Hosseini yeni romanında Abdullah ile Peri’nin hikayesini anlatıyor. Annesiz olan iki çocuk kardeş olan Abdullah ve Peri için hayat tamamen birbirlerinden ibarettir. Babası ise çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilmek için amansız bir yolculuğa koyulmuştur. Bir babanın yaptığı fedarkarlıklar, kardeşlerin birbirlerine olan sadakatlarini ve hayatın getirdiği ihanetleri okurken yine çok duygulanacak ve göz yaşlarınıza hakim olmakta zorlanacaksınız.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu