Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Katılımcı yönetim sergiledik’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’un seçim bürosu bir an bile boş kalmıyor. Sungur burada sık sık ilçe halkıyla biraraya gelerek sıkıntılarını dinliyor.

‘BİR AN BİLE BOŞ KALMIYOR’

Geçtiğimiz günlerde eski ilçe belediye binası karşısına açılan seçim bürosuna Yahşihan halkı yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Sungur’da fırsat buldukça seçim bürosunda vatandaşlarla biraraya geliyor. Her gün akşam saatlerine kadar dolup taşan seçim bürosunda ilçe halkının sıkıntılarını dinleyen Sungur, kendisine gösterilen bu ilgiyi görev sürecinde halkla birlikte çalışmanın meyvesi olarak görüyor.

‘HER FİKRE ÖNEM VERDİK’

Sungur, “Allah nasip ederse 30 Mart sabahı kaldığımız yerden devam edeceğiz ve Yahşihan’ın gelişmesini hep birlikte sürdüreceğiz. Bu güne kadar halkın katılımcı gücünü kullanarak şeffaf ve sorgulanabilir bir belediyecilik örneği sergiledik. Bundan hiçbir zaman çekinmedik. Çünkü her ne yaptıysak Yahşihan halkının görüşlerini ve fikirlerini alarak yaptık. Bunda AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve muhalefet meclis üyelerinin de payı vardır. Biz ayrım yapmaksızın fikirlerimizi birleştirip Yahşihan için çalıştık” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu