Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Kavlak’tan büyük destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 9 yerel gazetenin öncülük ettiği “Çocuklar annesiz kalmasın” temasıyla başlatılan Mobil Mamografi gezici aracı kampanyasına en yüksek bağış Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’tan geldi. Kavlak kampanyaya 32 bin TL ile destek verdi.

Kavlak’tan büyük destek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKAMPANYA HEDEFİNE ULAŞIYOR
Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İL, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman olmak üzere 9 yerel gazetenin Kırıkkale’ye bir adet Mobil Mamografi gezici araç kazandırmak için başlatmış olduğu ‘Çocuklar Annesiz Kalmasın’ kampanyası hedefine ulaşıyor. Bu zamana kadar yaklaşık 130 bin TL bağış toplanan kampanyaya en yüksek bağış Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’tan geldi. Kampanyanın anlamlı bir hizmet olduğunu dile getiren hemşehrimiz Kavlak, 32 bin TL bağışta bulundu.

İNDİRİM YAPTIRMA SÖZÜ
Çocuklar Annesiz Kalmasın kampanyasına 32 bin TL ile destek veren Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, ayrıca aracın alınması sırasında firmadan indirim yaptırma sözü verdi. Kampanyanın yerinde olduğunu ve bunu hayata geçiren Kırıkkale’de bulunan 9 yerel gazetenin yetkililerini tebrik eden Kavlak “Bende bir Kırıkkaleli olarak böyle bir kampanyanın düzenlendiğini öğrenince mutlu oldum. Toplumumuzda özellikle kadınlar kendi sağlık sorunlarını hep öteliyor. Kırıkkale’de bulunan kadınlarımızı hizmet verecek olan Mobil Mamografi gezici aracı alımı kampanyasını bir nebzede olsa bizim de katkımız olsun istedik” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR HİZMET
Kırıkkale’de doğan ve Türkiye’ye hatta dünyaya mal olan Türk Metal Sendikasının kampanyaya en yüksek bağışla katılması organize komitesini sevindirdi. Kırıkkale’deki Kampanyaya öncülük eden Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İL, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman Gazetelerini tebrik eden Kavlak, “Bu zamana kadar Kırıkkale adına önemli çalışmalara imza attınız. Toplum yararına olan çok önemli bir hizmete daha öncülük etmişsiniz, sizleri tebrik ediyorum. Türk Metal Sendikası olarak bu zamana kadar toplum yararına olan bütün etkinliklerde yer aldık almaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu