Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

KAYBEDECEK BİR 4 YILIMIZ DAHA YOK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi  Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Göçer  seçim gezilerinde AKP iktidarı ile Kırıkkale’nin 13 yılının hayallerle boş işlerle heba olduğu kaybedecek bir dört yılında daha olmadığını söyledi

İŞÇİLERLE SOHBET

Milliyetçi Hareket Partisi  MYK Üyesi Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer  hafta sonu seçim bürosunu açmanın morali ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim bürosunun açışlında gördüğü ilgi ile bir kez daha moral kazandığını belirten Göçer hafta sonu Kamyoncular Koperatifini ziyaret etti. Teşkilat yöneticileriyle birlikte Pirinç Fabrikası çalışanlarını sabah erken saate iş yerlerine hayırlı işler temennisi ile gönderen Göçer burada işçilerle kısa bir sürede sohbet etti.

13 YIL ÖNCE NEREDEYDİNİZ

Milliyetçi Hareket Partisi  MYK Üyesi Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizden ve son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Göçer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışması gibi miting yapmasını eleştirdi ve” Keşke seçimlerden sonra gelse idi de her kesimin Cumhurbaşkanı olduğunu kanıtlasaydı. Gördük ki Kırıkkale’ye oy devşirmeye gelmiş” açıklamasını yaptı.  Milletvekili adayı Göçer, işsizliğin ilimizde giderek arttığını Kırıkkale’nin en çok göç veren iller arasında yer aldığını belirterek “ 13 yıllık AKP Hükümeti ciddi bir yatırımın yapmadı. 13 yıl heba oldu. MKE bunu en güzel örneği. İşçi sayısı giderek artıyor. Şimdi tutturmuşlar Silah Organize Sanayi ile birlikte Kırıkkale Savunma Sayininin Merkezi olacakmış. Madem bunu yapacaktınız 13 yıl önce neredeydiniz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE AKP’YE DAHA FAZLA TAHAMMÜL EDEMEYECEKTİR

Ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini, her türlü usulsüzlük ve yolsuzluların tavan yaptığı bir dönem yaşandığını ancak iktidar mensupları milletten gerçekleri sağlayarak bu güne kadar gelebildiklerini, 7 Haziran seçimleri iktidarın gerçeklerle yüzleşeceğini ve bir bir hesap vereceğini söyledi. AK Parti’nin açılım ve sözde çözüm politikası iflas ettiğini belirten Göçer, “MHP’nin haklılığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Türkiye AKP’ye daha fazla tahammül edemeyecektir. Türk milleti bu musibete daha fazla dayanamayacaktır. Artık 13 yıllık kayıp, yenilgi ve israf dolu yıllara son vermek, yanlışa dur demek lazımdır. 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimi bunun için eşsiz bir fırsattır. Parti olarak, ‘Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek’ adıyla hazırladığımız beyanname ile milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu