Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Kaymakam Köken’den köy ziyaretleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaptığı çalışmalarla ve vatandaşla iç içe olmasından dolayı Keskinlilerin taktirini toplayan Kaymakam Muammer Köken, köy incelemelerine Takazlı Köyünü ziyaret ederek devam etti.

 

GÖÇLERİ ELE ALDI

Kaymakam Köken, İlçe S.Y.D Vakfı Müdürü Şenel Gökay, İlçe Tarım Müdürü Serdal  Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İlçe Nüfus Müdürü Canan Erdem, İlçe Malma Müdürü Mehmet Türkoğlu’yla  birlikte Takazlı köyünde vatandaşlarla buluştu. Köy meydanında vatandaşlarla buluşan Kaymakam Köken ve beraberindeki heyet, köylülerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Tüm köylerin ortak sorunlarından olan şehre göçün Takazlı köyünde de olduğunu ifade eden Kaymakam Köken, çocukların eğitimi için köyden göçenlere hitap etti.

 

HAYVANCILIK GELİŞMELİ

Köken, İlçede eğitim kalitesinin büyük şehirdeki il düzeyinde olduğunu, gündelik işlerde çalışıp geçimini temin etmekte zorlanan gençlerin köyde kalması için onlara S.Y.D Vakfı ve İlçe Tarım Müdürlüğü aracılığıyla hayvancılık ya da diğer projelerle destekleneceğini söyledi.  Köyde hayvancılığın gelişmesi için mera ıslahı çalışmalarının yapılacağını, düzensiz tarım işçilerinin insani düzeyde barınma ihtiyaçlarının karşılanması için konaklama yerlerine çeşme, banyo ve tuvalet yapılacağını ve köyü çocuklara daha cazip hale getirmek için oyun parkı yapılacağını söyledi.

 

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Kurum müdürleri ise ilçede yürütülen projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. İlçe S.Y.D Vakfı Müdürü Şenel Gökay, Yaşlı Bakım ve Temizliği projesini anlatıp köydeki kendi temizliğini yapamayan vatandaşların isimlerin aldı. İlçe Tarım Müdürü Serdal Avcı ise tarımsal ürün çeşitliği ve hayvancılığın geliştirilmesi konusunda bilgiler verdi. Köylülerle birlikte yenen yemeğin ardından Kaymakam Köken vatandaşlarının taleplerinin takipçisi olacağını söyleyip köy ziyareti sonlandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x