Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Kaymakam, muhtarlarla bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, muhtarlarla bir araya geldi. Vural, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların sorunlarına yönelik muhtarla bir araya gelmenin büyük önem taşıdığını söyledi.

DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞİYOR
Muhtarların vatandaşların her yönüyle tanınmasında büyük sorumluluk üstlendiklerini belirten Vural, “Mahalle ve köy muhtarlarımızla olağan toplantılarımızı düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Zaman zaman bizler köylerimize giderek vatandaşlarımızın durumlarını yerinde görüyor ya da muhtarlarımızla düzenlediğimiz bu rutin toplantılarımızla da gerek ilçe merkezimiz gerekse köylerimizle ilgili çalışmalarımız, yatırımlarımız, istişare ve tüm konuları masaya yatırma imkanımız oluyor. Bu sayede oldukça faydalı sonuçlar elde etme imkanı buluyoruz.” diye konuştu. Toplantıya, mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erman Behlül, kurum yöneticileri ile diğer yetkililer katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x