Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

Kaymakam Özaydın’dan Başkan Özçelik’e plaket

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Kaymakamı Onur Özaydın, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’i ziyaret ederek Kırıkkale ve Karakeçili’nin tanıtımına katkısından dolayı plaket verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Özçelik’e Kırıkkale tanıtım günlerinde vermiş olduğu destekten, Kırıkkale ve Karakeçili’nin tanıtımına katkısından dolayı plaket veren Özaydın, 21-24 Nisan tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Kırıkkale tanıtım günlerinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı Başkan Özçelik’i, tebrik etti. Özaydın, yaptığı açıklamada, Başkanın Kırıkkale ve Karakeçili’nin tanıtımına büyük destek verdiğini söyledi. Karakeçili’de kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin tanıtıldığını vurgulayan Özaydın, “Karakeçili tarihten gelen kültürel zenginliğe sahip. Bu tarihi güzellikleri ve zenginlikleri gün yüzüne çıkartmamız gerekir. Buraları vatandaşlarımıza tanıtarak buralara gelmesini ve dolayısıyla ilçe halkımızın bundan ekonomik olarak yararlanması gerekiyor. Bu çalışmalarından dolayı başkana çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Özçelik ise bu anlamlı plaketi Kaymakam Özaydın’dan almanın onur verici olduğunu belirterek teşekkür etti. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu