Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemManşetYaşam

Kaymakam Polat yol çalışmalarını inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat kurum amirleri birlikte 2014 yılı proje kapsamında Küreboğazı Köyü 7 kilometrelik yol asfaltı çalışmalarını yerinde inceledi.
Yerinde inceledi
Kaymakam Polat, 2014 yılı KÖYDES projesi kapsamında Küreboğazı Köyü 7 Kilometrelik yolun asfaltlanması için 8 bin 400 M3 temel altı malzemesinin ihalesi yapıldığını temel altı malzemenin yüklenici firma tarafından süresi içerisinde teslim edildiğini teslim edilmesini yerinde incelemek amacıyla geldiklerini ifade etti.
15 Temmuz’da hizmette
Polat ayrıca Küçüsarıkaya Köyü içme suyu tesis geliştirme projesinin ihalesinin yapıldığını yüklenici firma ile sözleşme imzalandığı, her iki projenin 15 Temmuz 2014 tarihine kadar tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağı bildirdi.  Küçüksarıkaya Köyü Muhtarı Cengiz Gülçimen ve Küreboğazı köyü Muhtarı Satılmış Ercan 2014 yılı KÖYDES projesi kapsamında yapılan çalışmaları bizzat takip eden Kaymakam ve ilgili personele teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu