Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

KAYMAKAM UZUN, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Ozan ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Vurgun, TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerle birlikte Kaymakam Uzun’u ziyaret etti.
Kaymakam Uzun, ziyarette yaptı konuşmada, ilçeden 8 öğrencinin fen lisesini, bir öğrencinin sosyal bilimler lisesini, 9 öğrencinin de eğitim düzeyi yüksek Anadolu lisesini kazanmasının övgüye değer bir durum olduğunu söyledi.
Hayatın bir yarış olduğunu dile getiren Uzun, “Elde etmiş olduğunuz bu başarı, geleceğinizi yönlendirmeniz adına bir seçenek. Üniversite sınavlarında da aynı başarıları elde etmenizi diliyorum. Kendinizi iyi yetiştirerek hayatın her alanında başarılı olmanız lazım. Ama her şeyden önce iyi bir insan olmak gerekir. Vatanını, milletini seven, devleti için çalışan iyi bir birey olarak yetişmeliyiz.” diye konuştu.
Uzun, konuşmasının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x