Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Kayseri Yolunda Çalışma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale-Keskin ilçesi arasında bulunan karayolunda yol bakım çalışmaları devam ediyor. Güzergahtaki ulaşım yer yer tek şeritten sağlanıyor.

ULAŞIM TEK ŞERİTTEN SAĞLANIYOR

Kırıkkale ile başta Kırşehir-Kayseri olmak üzere bir çok ili bir birine bağlayan Keskin ilçesi ile Kırıkkale arasında bulunan karayolunda bir süre önce başlatılan yol bakım çalışması devam ediyor. Bölge bölge yapılan çalışmalar Hasandede ile Keskin ilçesi arasında devam ediyor. Ekipler zamanla yıpranan asfaltı kaldırarak yerine sıcak asfalt atıyor. Yapılan açıklamaya göre “Kırıkkale-Kırşehir yolunun 1 – 3. km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle, bölünmüş yolun Kırıkkale-Kırşehir yönü trafiğe kapatılarak, trafik karşı yönden (Kırşehir-Kırıkkale yönünden) iki yönlü (Gidiş-Geliş) olarak sağlanmaktadır. Kalecik-Kırıkkale yolunun 16-18. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun, Kalecik-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak, trafik karşı yönden (Kırıkkale-Kalecik yönünden) iki yönlü (Gidiş-Geliş) olarak sağlanmaktadır. Kalecik-Kırıkkale yolunun 0-1.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde ulaşım tek şeritten (bazı kesimlerde sağ şerit, bazı kesimlerde sol şerit kapatılmaktadır.) kontrollü olarak sağlanmaktadır” ifadesine yer verildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x