Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KAYSERİ YOLUNDA HERGÜN KAZA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale-Kayseri karayolunda devam eden yol yapım çalışmaları beraberinde kazaları getiriyor. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu hemen her gün kaza oluyor. En son meydana gelen kaza da 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.
1 KİŞİ ÖLDÜ, 2’Sİ ÇOCUK 4 KİŞİ YARALANDI
Yol yapım çalışmalarının devam ettiği Kırıkkale-Kayseri karayolunda gün geçmiyor ki kaza olmasın. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazalarda bir çok kişi yaralanırken, ölümlü kazalar da meydana geliyor. Son olarak önceki gün meydana gelen kazadar bir kişi hayatını kaybetti.
Kırıkkale’de otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre Recep Genç (52) idaresindeki 34 HE 1065 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 17. kilometresinde kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.
Araçta bulunan Songül Korkmaz (46) kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Genç’in yanı sıra Safiye, Kemal (14) ve Musabbin Yılmaz (12) yaralandı. Yaralılar, İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelere kaldırıldı.
YENİ SANAYİ KAVŞAĞINDA DA KAZA
Önceki gün Yeni Sanayi kavşağında da kaza meydana geldi. Kırmızı ışık kavşağında meydana gelen kaza da 1 kişi yaralanırken, yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, kazaya karışan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x