Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KAYYUMA DEVAM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor da yaşanan süreçlerin ardından Mahkemelik olunması ile Kayyum atanmıştı. Dün duruşması yapılan Mahkeme de Kayyum Heyetinin devamına ve Duruşmanın 15.08.2016 tarihine ertelenmesine karar verdi.
Kırıkkalespor kongre sürecinde yaşanan sıkıntılardan sonra Mahkemelik olmuş ve Mahkeme Kırıkkalespor’a kayyum atanmasına karar vermişti. Ayrıca Başbakanlık tarafından Kırıkkalespor için müfettiş gönderilmişti. Müfettiş çalışmalarına devam ederken, Kırıkkalespor’un kayyuma itiraz duruşması dün yapıldı. Mahkeme Kayyum heyetinin devamına karar verirken duruşmayı 15.08.2016 tarihine erteledi.
Usulsüz kongre yaptığı ve usulsüz olarak üye kaydı yaptığı iddia edilen Metin Karakuş dün sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Karakuş, karşı adayın açtığı davayı geri çekmesini isterken “Bugün ki yapılan Mahkeme değildir ön görüşmedir. Asıl Mahkeme Salı günü yapılacakken, Mürsel Öcal’ın Avukatının tatile gideceğini beyan etmesi üzerine 15.08.2016 tarihine ertelenmiştir.” İfadelerini kullandı.
Haber71 gazetesi olarak Mahkeme Tutanaklarına ulaştık. Tutanaklar da tatile gitme gibi bir şey geçmemesi dikkatlerden kaçmadı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x