Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kaza mı yaptınız? Korkmayın artık hayatınızda PARS var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaza mı yaptınız? Korkmayın artık hayatınızda PARS var

 

Pars boyasız hasar ve göçük onarım merkezi artık Kırıkkale’de

Kırıkkale yeni bir hizmet ile tanıştı. Şehrin ilk ve tek boyasız hasar ve göçük onarım merkezi Pars hizmete girdi. Yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren firma, otomobilinizdeki orta derecedeki hasarları boyasını bozmadan onararak halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

 

VAKUMLAMA YÖNTEMİ

Sanayi Mahallesi Samsun Yolu Bulvarı No:377 adresinde hizmette bulunan Pars Kırıkkale Bayii, PARS Boyasız Göçük Düzeltme ve Mini Onarım Merkezlerinin 2010 yılında, uzun dönem oto kaporta sektöründe faaliyet göstermiş tecrübeli teknisyenlerce kurulmuş ve kurulduğu günden itibaren yeni filizlenen boyasız göçük düzeltme sektörünün öncü firması olduğunu söyledi. Amerika’da kullanılan hizmeti Türkiye ve Kırıkkale’de kullanmaya başlandığına dikkat çeken Çerme, boyasız kaporta göçük düzeltme tekniğinin ülkede son yıllarda popüler olan Amerika menşeili bir oto kaporta hasarı onarım yöntemi olduğuna dikkat çekti. Kırıkkale Bayii yetkilisi Erdal Çerme, bu teknikte araçlardaki göçüklerin, vakumlama yöntemi ile çekilerek veya masaj yöntemi adı verilen, boyasız göçük düzeltme işlemi ile profesyonel olarak tasarlanmış metal çubuklar ile kaportanın arkasından itilerek düzeltildiğini açıkladı.

 

İŞİNDE TECRÜBELİ ELEMANLAR

PARS, Türkiye’de boyasız göçük düzeltme sektöründeki talebi karşılamak için yoğun çaba göstermektedir. Franchise yöntemi ile Türkiye’nin 20 ilinde bayisi bulunduğuna işaret eden Çerme, servis noktalarında çalışan tüm personeller tecrübeli PARS teknisyenlerinden minimum 2 haftalık eğitimi tamamlamış sertifikalı teknisyenlerden oluştuğunu, sektör öncüsü PARS bugüne kadar boyasız göçük düzeltme yöntemi ile onarılmış 15 binin üzerinde araç tecrübesine sahip olduğunu sözlerine ekledi. Boyasız göçük düzeltme yöntemi her türlü araçta uygulanabildiğine işaret eden Çerme, bu yöntemde en önemli noktanın düzeltilecek alanın daha önce boyanmamış olması olduğunu sözlerine ekledi.

 

KAZA KAYDI OLUŞMAZ

Konu hakkında Çerme “Aracınız boyasız onarıldığından, orijinali halini korur, değer kaybetmez. Boyanarak 3-4 günde onarılan bir hasar, boyasız göçük düzeltme ile ortalama 1 gün gibi kısa bir sürede halledilir. Aracınız boyasız onarıldığından, orijinali halini korur, değer kaybetmez. Boyanarak 3-4 günde onarılan bir hasar, boyasız göçük düzeltme ile ortalama 1 gün gibi kısa bir sürede halledilir. Yetkili servisler, boyasız onarılabilir hasarlar için çoğu zaman parça değişimi istemektedir. Bu durumda aracınız için hasar kaydı kaydı oluşacaktır. Boyasız göçük düzeltme ile aracınızda (TRAMER)  kaza kaydı oluşmaz. Boyasız göçük düzeltme ile kaza kaydı oluşmadığından kasko yaptırırken kasko maliyetleriniz düşük olur” sözlerinde bulundu.

 

SEKTÖRÜN İHTİYACINA YÖNELİK

Son olarak Çerme şu sözlerde bulundu “Kasko gerektiren yüksek ücretli hasar durumunda, boyasız göçük düzeltme yöntemi ile düzeltilen bölgeler hasar kaydınızın daha düşük olmasını sağlayacaktır. Global trendleri takip ederek, Türkiye’de sektörün filizlenmesine büyük katkılar yapan PARS, sektördeki ekipman ihtiyacına yönelik çalışmaları uzun bir süre önce başlatmış ve boyasız göçük düzeltme ekipmanları üretimine ve tedarikine başlamıştır. Türkiye pazarının önemli bir oranı profesyonel PARS ekipmanlarını kullanmaktadır. Ürünlerin çoğu PARS imalatı olup Yüzde 100 TÜRK MALI’dır. Ancak bazı temel ihtiyaçlar için ithal ürünler de tedarik edilmektedir. Ekipman satın almak isteyen müşterilerimiz işyerimize gelerek ister peşin ister kredi kartı ile alışveriş yapabilir” dedi.

 

 

 

+++++

 

İşte! Uygulamalarımızdan bazıları;

 

  • Her marka ve her renk otomobil için boyasız, macunsuz göçük ve hasar tamiri
  • Detaylı araç temizliği
  • Seramik ve nano kaplama
  • Cam kırığı tamiri
  • Koltuk ve paspas sigara yanığı tamiri
  • Antibakteriyel Araç dezenfektanı
  • Sigara koku yok edici
  • Pasta cila
  • Cam filmi

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x