Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Kendine inan, Gerisi hikaye

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İŞPORTADA BARDAK SATARAK YAZILAN BİR HİKAYE…

 

Kırıkkale Üniversitesi tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK’a sunulan Girişimcinin Kalesi projesi kapsamında TELESES Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, hazırlanan seminere katılarak öğrencilere ‘Kendine inan gerisi hikaye’ adı altında konferans verdi.

 

ŞANS SİZİ BULMAZ

TÜBİTAK’a sunulan Girişimcinin Kalesi projesi kapsamında hazırlanan seminere TELESES Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli’nin yanı sıra Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Cihad Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, üniversitede öğretim görevlileri ve çok ayıda öğrenci katıldı. TELESES’i kurmadan önce yaşadığı sıkıntıları ve yaşadığı zorlukları anlatan Uzelli, öğrencilere yaşadıklarının şans olduğunun düşünebileceklerini ancak şansın kendilerini yatakta yatarken bulmayacağının altını çizdi.

 

KIRILMAZ BARDAK

İş hayatına işportada bardak satma ile başladığını ifade eden Uzelli, 14 yaşında bir çocukken hizmeti alıcının ayağına götürdüğünü söyledi. hayat hikayesinin en önemli yerinin bir arkadaşının işportada kendisinden fazla bardak sattığını ve kırılmaz bardak diyerek farklılık oluşturduğu anın ve askerliğini yaptıktan sonrası olduğunu belirten Uzelli, askerde eğitimin insanları ne kadar değiştirdiğini ve askerliğin insanlara neler kattığından da bahsetti. Uzelli öğrencilere baş yapraklı kitap dağıtılacağını ve bu kitaplara öğrencilerin kendi anılarını yazmalarını istedi.

Geniş haberi yarın…

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x