Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Keşke Her Gün Böyle Olsa

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geride bıraktığımız Ramazan Bayramı öncesinde tıklım tıklım dolan çarşı ve pazarlar, çeşitli yerlere sergi açan esnafın yüzünü güldürerek “İşlerimiz keşke her gün böyle olsa” dedirtti.

 

BAYRAM SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Özellikle Arife Günü Ankara Caddesi, Zafer Caddesi, Bankalar Caddesi ve Hüseyin Kahya Parkı çevrelerine şeker ve giyecek satmak için tezgah açan bir çok esnaf, geçen senelere oranla fiyatların normal olmasından dolayı işlerin bu sene biraz daha arttığını söylediler. Fiyatların düşük olmasını fırsat bilen birçok Kırıkkaleli vatandaşlar ise aile bireylerine ve özellikle çocuklarına değişik çeşitlerde ayakkabı ve elbise almanın sevincini yaşadı.

 

BIÇAK GİBİ KESİLİYOR

Satışların sadece bayram öncesinde hazırlanan vatandaşların canlandırdığını, diğer günlerde ise işlerinde hiçbir değişikliğin olmadığını vurgulayan esnaflar “İşlerimiz sadece bayram günleri öncesinde açılıyor. Daha öncesinde veya bayram sonlarında yine aynı durgunluk seyrediyor. Bu sene işlerin iyi olmasının diğer bir nedeni ise fiyatların geçen senelere oranla düşük olmasından ileri eliyor. Eğer fiyatlar vatandaşlara cazip gelirse kişiler her zaman için yiyecek veya giyecek alıyorlar. Ama fiyatlar arttığı zaman işler adeta bıçak gibi kesiliyor. Bunun nedeni ise vatandaşlarımızın her geçen gün alım güçlerinin düşmesinden kaynaklanıyor” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x