Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin, Başkan Yıldırım ile güzelleşiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KESKİN BELEDİYE BAŞKANI YAPILAN VE YAPIMI DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEREK GAZETEMİZE AÇIKLAMALARDA BULUNDU
 
Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden ve yapımı biten çalışmaları yerinde inceleyerek gazetemize açıklamalarda bulundu. Halktan büyük ilgi gören Başkan Yıldırım, Keskin halkı ile iç içe olduklarını ifade etti.
 
20 KM KİLİT PARKE YAPILDI
Keskin’de yapımı devam eden ve yapımı biten çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dede Yıldırım çalışmalar hakkında Cihad Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ragıp Cihat Mencet’e bilgiler verdi. Başkan Yıldırım verdiği bilgilerde, Keskin ilçesine 20 km kilit parke yapıldığını, asfalt yama çalışmalarının yapıldığını, park ve bahçelerde denetimlerin ve çalışmaların yapıldığını, mezarlıkların bakımının yapıldığını, kütüphanenin yapıldığını belirtti. Başkan Yıldırım ayrıca ilçeye bir adet cenaze aracı, 4X4 pikap ve hayırsever iş adamları tarafından minibüs hediye edildiğini söyledi.
 
HALKIMIZ İLE İÇ İÇEYİZ
Başkan Yıldırım ilk olarak Park ve Bahçeleri yenide inceledi. Park ve bahçelerde çocukların oynaması için çalışmalar yapıldığını belirterek, egzersiz aletleri, çim ve oturma alanlarının yapımının bittiğini söyledi. Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Yıldırım, Keskinlilerin yaz aylarında su ihtiyacını ilçe içerisine yapılan tatlı su çeşmelerin bittiğini de söyledi. İncelemelerde Keskinliler tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Yıldırım, “Keskin halkı için daima hizmet içerisindeyiz. Gerek sosyal gerek normal olarak her zaman Keskinlilerin emrindeyim. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımız ile hep iç içeyiz” dedi.
 
ÇOCUKLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Özellikle çocukların büyük sevgisi ile karşılaşan Başkan Yıldırım, çocukların sevgisine onlar ile sohbet ederek ve isteklerini dinleyerek karşılık verdi. Yola döşenen parkelerin ve taşların sökülüp götürülmesinden dolayı vatandaşın duyarlı olmasını söyleyen Başkan Yıldırım, yapılan park ve bahçelerin titiz bir şekilde kullanılması için vatandaşlara çağrıda bulundu. Yapımı biten ve devam eden Park ve Bahçelerde kamelya, spor aletlerinin bulunduğunu söyleyen Yıldırım, vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için güzel bir ortam olduğunun altını çizdi.
 
GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
Park ve Bahçelerin incelenmesinin ardından yapılan yol çalışmalarını gezen Başkan Yıldırım, kendilerine verilen taşların kalitesinin düşük olduğunu ve konudan bir hayli rahatsız olduğunu dile getirdi.  Yapılan 20 km’lik kilit parke ile Keskin’in güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade den Başkan Yıldırım, yapılan yama asfalt ile birlikte ilçenin yollarında sorun kalmadığının altını çizdi.
 
HABER: BURAK CAN
FOTO: M.AKİF KÖKSAL

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu