Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşetSiyaset

KESKİN ÇEHRE DEĞİŞTİRİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yol ve sosyal çalışmalarını hızlandırdı.

DEKESKİN ÇEHRE DEĞİŞTİRİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDE YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Ramazan ayı boyunca devam eden ve Bayram tatili sonrası yeniden çalışmalarına başlanılan çevre düzenlemesi işlemleri tüm hızı ile devam ediyor. Keskin cadde ve sokaklarında asfalt çalışmaları yapılırken kaldırım ve orta refüjlerde ağaçlandırma ve yaya yolu için parke taş çalışmaları yapılıyor. Yapılan çalışmalarda Keskin’in yüzü değişirken Keskinlikler tarafından olumlu karşılanıyor. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken yapılan hizmetlerden dolayı Dede Yıldırım’a teşekkür ettiler.
RAMAZAN AYINDA BOŞ DURMADI
Çalışmalar Ramazan ayı boyunca devam ederken sosyal etkinliklerde ihmal edilmedi. Keskin Belediyesinin organize ettiği organizasyonlarda Mevlevi Gösteriler, Kaside Şiirleri okunurken Belediye tarafından hediyeler dağıtıldı. Yapılan yarışmalarda birinci olan çocuklara bisiklet verilirken, çekilişlerde isimleri çıkan vatandaşlara Kuran’ı Kerim hediye edildi.
AB STANDARTLARINDA MEZBAHANE
İlçenin önemli geçim kaynaklarından olan Hayvancılığı geliştirmek için AB Standartlarında Modern Mezbahane müjdesi veren Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım Yaptığı açıklamada, “Keskin İlçemize AB standartlarında yeni modern mezbahane çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. İlçemizde daha sağlıklı er üretimi ve tüketimi yapılması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. İnşallah en yakın zamanda AB Standartlarında Modern Mezbahane inşaatının yapımı bitirilecektir.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x