Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Keskin Cezaevi Müdürü Zafer Çolak Tabancayla Vuruldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1300 FETÖ tutuklusunun kaldığı Keskin T tipi cezaevi 2. Müdürü Zafer Çolak darp edildiği ve daha sonra ise kalçasından vurularak yaralandığı belirtildi.

Sosyal medyada yayınlanan videoda, Keskin T tipi cezaevi 2. Müdürü Zafer Çolak kırsal bir alanda önce sopa ile dövüldüğü Daha sonra kalçasından vurulduğu iddia edildi.

Keskin T tipi cezaevi 2. Müdürü Zafer Çolak’ın sağlık durumu hakkında henüz bir bilgiye ulaşılamadı.,

Çolak’ın FETÖ’cü mahkumlara imkan sağladığı ve onlara iltimaslar geçtiği için vurulduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre,  Cezaevlerine gönderilen mektuplarla, zanlıların birbirlerine gönderdikleri notlarla anlatılan rüyalarla FETÖ mehsuplarının moralleri yüksek tutulmaya çalışılmış.Bu mektupların kaynağı ise Keskin T tipi cezaevi gösterilmişti.

Kırıkkale’deki Keskin T tipi cezaevinde tutuklu bulunan bir zanlı, ailesine gönderdiği mektupta iki farklı rüyaya yer vermişti.. Zanlı, cezaevinde tutuklu bulunan başka bir örgüt üyesinin rüyasında Hazreti Muhammed’in cezaevini ziyaret ettiğini gördüğünü belirtmişti.

Keskin T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda görevli 8 infaz koruma memuru ile Kırıkkale Adalet Sarayında çalışan 3 zabıt katibi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı.

Keskin T tipi cezaevi 2. Müdürü Zafer Çolak ise FETÖ’den yargılanan zanlılara imkan sağladığı ve yardımcı olduğu idddia edildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x