Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

KESKİN KYK KIZYURDU KONFORU İLE GÖZ KAMAŞTIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GÜVENİN VE HUZURUN ADRESİ
İlçenin girişine ‘Güvenin ve huzurun adresi.  Devletin yurdu sizin eviniz yeni evinize hoşgeldiniz’ diye pankart asıldı.  Otel konforunda hizmet veren Keskin Yurt-Kur İlçe Müdürlüğü, güvenin ve huzurun adresi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. KYK ‘da 25 yıldır görev yapan Ramazan Kacar’ın, Keskin’e atanması kısa sürede kendini hissettirdi. Keskin KYK başta müdür Ramazan Kacar olmak üzere tüm personel Keskin’e gelen öğrencileri özel bir otelin müşterisini lobide karşılaması gibi karşılama yapılıyor. Bu durum öğrenciler ve veliler arasında büyük memnuniyet yaratıyor.
340 KİŞİLİK
Keskin Yurt Müdürlüğü Erkek Bloğu 1998 yılında Keskin Meslek Yüksekokulu’nun Kampüs alanı içinde 162 kapasite ile hizmete açıldı. Kız bloğu ise Belediye’ye ait şehir merkezindeki bir binayı 1999 yılında kiralanarak yurda dönüştürülmüş olup 200 kapasiteli ile hizmet vermekteyken TOKİ tarafından yaptırılarak kurumumuza devri gerçekleştirilen 340 kapasiteli Kız Blokları’nın 19 Mart 2014 günü resmi açılışı yapıldı. 24 Mart 2014 günü kız öğrencilerin bu binaya nakli gerçekleştirildi.
2 KİŞİLİK ODALARI V

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu