Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Keskin, referanduma hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, 16 Nisan’da yapılacak referandum için ilçelerinde tedbirlerin alındığını ve halk oylamasının huzurla yapılabileceğini söyledi. Milli iradenin sandığa gideceğini belirten Köken, seçim esnasında kamu düzeninin sağlanması için çalışacaklarını bildirdi.

 

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

16 Nisan 2017 Pazar Günü yapılacak olan 6771 sayılı “Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Halkoylaması” sürecinin Keskin’de huzur ve güven içerisinde sonuçlandırılması için toplantı düzenlendi. Kaymakam Köken başkanlığındaki toplantıya İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü,  parti başkanları katıldı.  Toplantıda halkoylaması öncesi sırası ve sonrasında alınması gerekli görünen tedbirler görüşüldü.

 

DÜRÜSTLÜK ESASINA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ

İlçe kaymakamı halk oylamasının başlamasından bitimine kadar düzen içinde yönetimi ve dürüstlüğü ilkesine uygun bir şekilde gerçekleşebilmesi ve millet iradesinin sandığa sağlıklı olarak yansıması için ilçe seçim kurullarının çalışmalarına, emniyet, jandarma ve ilçe başkanlarımızın yardımcı olmasını istedi.  Köken, milletvekillerinin veya parti teşkilatlarının Keskin’de yapacakları ev ziyaretleri öncesinde makama bilgi verilmesi halinde gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağını ifade etti. Karşılıklı olarak fikir teatisinde bulunulmasının ardından toplantıya son verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x