Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKeskinManşet

Keskin’de bilgi yarışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçe merkez ve köy ortaokulları arasında Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda bilgi yarışması düzenledi. 6 okulun katıldığı bilgi yarışmasında öğrenciler kıran kırana bir mücadele verirken veli ve öğretmenlerin öğrencilerden daha heyecanlı olduğu görüldü.

 

TEBRİK ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan yarışmaya, İlçe Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, şube müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı. Katılımın yüksek olduğu bilgi yarışmasında genel kültür ve genel yetenek alanında sorular yöneltildi. Toplam 25 sorunun sorulduğu yarışmada, Cumuriyet Ortaokulu birinci, İmam Hatip Orta Okulu ikinci, Konur İlkokulu üçüncü oldu. Birinci olan okulun öğrencilerini Kaymakam Köken tebrik etti.

 

GÖSTERMİŞ OLDU

Kaymakam Köken; “Öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın kaybedeni yoktur. Bilgi yarışmasıyla birinci olan çocuklarımız başarılarını somut bir şekilde göstermiş oldu. Diğer öğrencilerimizi ise eksik olan yanlarını görüp ders çıkarmış oldu Burda öğrenciden çok öğretmenler yarışmakta, öğrenci öğretmenin yansımasıdır.  Bu yarışmanın düzenlenmesinden emeği geçenlere teşekkür eder,  birinci olan okulun öğrencilerini ve onları hazırlayan öğretmenleri tebrik ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x