Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Keskin’de çiftçiler bilgilendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün 2017 yılında “Tarımda Bilgi Seferberliği Hareketi” sloganıyla yola çıkılarak başlatılan ilçe ve köy toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında bu kez yetkililer Keskin ilçesinde çiftçilerle biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

 

GENİŞ KATILIM

2017 yılında başlatılan tarımda bilgi seferberliği hareketinin devamı niteliğindeki ilçe ve köy toplantıları Keskin İlçesi ile devam edildi. Toplantı çevre köylerin muhtar ve çiftçilerinin geniş katılımlarıyla gerçekleştirildi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya İl Genel Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, Ak parti İl başkanı Nuh Dağdelen, parti ilçe teşkilatı yöneticileri ve çiftçiler katıldı. Düzenlenen toplantıda Tarım ve Hayvancılığın bir sektör işi olduğuna, bu sektörün birer paydaşı olduğumuz fikri etrafında ortak bir doğrultuda toplanarak bu alanda başarıya ulaşacağımıza değinen İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “Sektörümüzün sadece finansal desteğe değil, bilgiye de ihtiyacı var. Kurumsal tecrübemiz ve teknik altyapımızdan edindiğimiz bu bilgiyi paylaşmak üzere buradayız ” şeklinde konuştu. Ayrıca 2018 yılı Bitkisel Üretim Desteklemeleri, 2018 yılı Genç Çiftçi Desteklemesi, Buzağı Kayıplarının Önlenmesi, Kırsal Kalkınma Yatırımları başta olmak üzere birçok konuda çiftçilerimize bilgilendirme yapıldı. İl Müdürlüğü tarafından  düzenlenen bu toplantılarda üreticilerimizin talepleri ve karşılaştıkları sorunlar dinlendi, çiftçilerden gelen sorular yanıtlandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x