Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Keskin’de eğitim paydaşları toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de eğitim paydaşları toplandı

2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasının ardından, Keskin ilçesinde eğitim paydaşları değerlendirme toplantısı yaptı. Kurum temsilcileri ilçede eğitim kalitesini artırmak adına üzerlerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Keskin’de eğitim seviyesini üst noktalara taşımak, eğitimde fiziki problemleri çözmek, öğrencilerin güven içinde eğitime devamlılığını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla ikinci dönem başı değerlendirme toplantısı yapıldı. Kesin Anadolu Lisesi Toplantı salonunda yapılan ikinci dönem başı değerlendirme toplantısına İlçe Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Belediye Başkanı yardımcısı Ramazan Ayan, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Üzümcü, İlçe Emniyet Amiri Murat Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İlçe SYDV Müdürü Şenel Gökay, okul müdürleri ve veliler olmak üzere eğitim paydaşları katıldı.

 

BAŞARILI VE KALİTELİ BİR EĞİTİM

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Afrin’de şehit olan Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, cephede mücadele eden  kahraman ordumuz için dua edildi. Törende konuşan Kaymakam Köken “Bugün 2017-2018 eğitim öğretim yılını ikinci dönemine başlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz ara tatili boyuca dinlenip ikinci döneme daha dinç, dinamik bir şekilde hazır hale gelmişlerdir.   Biz idareciler olarak geleciğimizin teminatı olan çocuklarımızın alacağı eğitimin kalitesini arttırmak için üzerimize düşen her türlü görevi yapmak zorundayız. Maddi durumu zayıf olan öğrencilerimiz kırtasiye ve giyecek ihtiyaçlarını ilçe SYDV aracılığıyla giderebilecekler. Okulların fiziki ve donanımsal eksiklikleri ise  İlçe Milli Eğitim tarafından giderilecektir. Çocukların geleceğinin şekillenmesinde şüphesiz öğretmenlerin payı büyüktür fakat tüm yükü öğretmenlerimize vermemeliyiz.  Başarılı, kaliteli bir eğitim için velilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin bir bütün içinde hareket etmesi gerekmektedir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x