Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Keskin’de magandalara ceza

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Gündoğdu Mahallesinde gerçekleştirilen düğünde  uyarılara rağmen  havaya rast gele  silah atan kişilere  idari işlem gerçekleştirildi.

 

İŞLEM YAPILDI

Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimde halkın genel güvenliğini kasten tehlikeye sokan 4 vatandaş hakkında işlem yapıldı.  Ayrıca kişilere ait 2 pompalı tüfek ve 2 kurusıkı tabancaya el konulup düğün sahibine idari para cezası kesildi. Yetkililer cezai uygulamaların devam edeceğini söyledi.

 

ACIYA DÖNÜŞTÜRMEYİN

Keskin Kaymakam Muammer Köken talimatıyla ilçede yaz aylarının gelmesiyle birlikte düzenlenen düğün, kına, asker uğurluma gibi en mutlu günlerin silah atma eğlencesi uğruna hüsranla sona ermemesi ve bu özel günlerde silah atma kültürünün sonlandırılması için ilçe merkez ve köylerde Emniyet ve Jandarma ekiplerince sürekli devriye atılmakta ve gerekli idari yaptırımlar uygulamakta. Kaymakam Köken; “Güzel günlerimizi acıyla ve hüzünle son bulmasın” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x