Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKeskinManşet

Keskinde mehteran kursu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde Kaymakam Muammer Köken, kültür alanında daha iyi tanıtılması, özel günlerde milli ve manevi duyguların yaşatılması için Mehteran Kursu açtırdı.

 

SIRADA DERS DİNLEDİ

Kaymakam Köken ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek Halk Eğitim Merkezinde mehteran kursunda eğitim alan kursiyerleri ziyaret edip onlarla birlikte sıralara oturup ders dinledi. Keskin’de bir ilk olan Mehteran Kursuna katılım yoğun oldu.

 

İŞ-KUR ARACILIYLA BAŞLATTIK

Halk Eğitim Merkezi Müdüründen kursla ilgili bilgiler alan Kaymakam Köken; “İlçemizde birçok yerel müzisyen var fakat bunların yeteneklerinden yeterince faydalanılmadığını gördüm. Hem bu müzisyenlerden yararlanıp onlara istihdam sağlamak, hem de ilçemizde milli günlerde, toplu gösterilerde halkın milli ve manevi duygularını arttırmak için böyle bir kursu İş-Kur aracılıyla başlattık.”

 

25 TL İŞ-KUR’DAN HARÇLIK ALACAKLAR

“Kursiyerlerimiz kursa devam ettiği sürece günlük 25 TL İş-Kur’dan harçlık alacaklar.” dedi

Kaymakam Köken, kursun açılmasında ve eğitimlerin verilmesinde emeği geçen İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü idareci ve öğretmenlerine teşekkür edip kursiyerlere başarılar diledikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x