Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKeskinManşet

Keskin’de okul güvenliği toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

18 Eylül’de eğitim ve öğretime başlayacak olan öğrencilerin huzur ve güvenliği için 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı okul güvenliği toplantısı Keskin Kaymakamı Muammer Köken Başkanlığında Kaymakamlık Konferans salonunda yapıldı.

 

UYUŞTURUYA ALIŞMASINLAR

Toplantıya; Kaymakam Köken, Belediye Başkanı Yardımcısı Ramazan Ayan, Emniyet Müdürü vekili Murat Otay,  İlçe Jandarma Komutanı Vekili Cengiz Astsubay, Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, köy ve mahalle muhtarları ile okul aile birliği başkanları katıldı. Kaymakam Köken; “Amacımız çocuklarımızın daha huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Her anne ve baba çocuklarının güvenli bir şekilde okula gidip gelmesini ister. Okullarda güvenliğin sağlanması için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbiri alçağız.  Öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde güvenlik amacıyla polis ekipleri görevlendirilecek. Liselerde ve yurtlardaki öğrencilerin uyuşturucu maddelere alışmaması için eğitim verilecek”

 

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNULDU

“Bu tür maddelerin eğitim kurumlarından uzak tutulması için gereken önlemler alınacaktır. Okul servisleri sürekli kontrol edilip mevzuata aykırı hareket eden, çocukların can güvenliğini hiçe sayan servis şoförleri hakkında işlemlerin yapılacağını” söyledi. Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ise ilçede görev yapan öğretmen sayısı, öğrenci sayısı ve ilçede bulunan okullar, yeni yapılacak olan okullar ve okullardaki güvenlik kamera sayıları hakkında genel bilgi verdi. Kaymakam Köken, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x