Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Keskin’de su sorunu yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, bazı yerel gazete ve sosyal paylaşım sitelerinde ‘Keskin’de su sorunu yaşandığı iddialarına açıklık getirdi. Başkan Yıldırım, “İlçemizde su sorunu yaşanmıyor, o söylemler sadece dedikodudan ibarettir” dedi.

 

5 BİN TONLUK SU DEPOMUZ VAR

Son günlerde bazı yerel gazete yayın organları ve sosyal paylaşım sitelerinde Keskin ilçe merkezinin ve Ceza İnfaz Kurumu’nun su sıkıntısı yaşadığı söylentilerine yönelik Belediye Başkanı Dede Yıldırım açıklamalarda bulundu. İlçelerinde su sorununun yaşanmadığına dikkat çeken Yıldırım, “5 bin tonluk su depomuz var. Herhangi bir patlak ya da çalışma durumunda 12-24 saat arasında ilçemizi bu su idare edebiliyor” dedi.

 

GERÇEK OLMAYAN DEDİKODULAR

Bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu dile getiren Yıldırım, “Su hatlarımızda arıza meydana geldiği zaman vatandaşlarımız su kesintisinin farkında bile olmuyor. Çünkü su depomuzdaki su oranı yüksek derecede olduğu için büyük sıkıntılar yaşanmıyor. Bir takım art niyetli kişiler bu şekilde bir ifade de bulunuyor.  Bu söylentiler tamamen yalan ve de gerçek olmayan şeylerdir. Cezaevinde 1200 tane FETÖ mahkumu var. Bu söylentileri çıkaran kişiler kimlerle görüşme yapmışlardır” ifadesinde bulundu.

 

CEZA İNFAZ KURUMUNUN SUYU AKIYOR

Söylentileri çıkaran kişilerin kendilerinden nemalanmak isteyen kişiler olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “Allah’a şükür bizde geri vites yok. Her zaman haklının yanında yer aldık, haksızlığın karşısında da durduk. İlçemizde yaşayan vatandaşların yararlanabileceği bir şey varsa her saman yapmaya hazırız. Su ishale hattında arıza meydana gelmişti, o sorunu da çok kısa sürede çözüme kavuşturduk. Ceza İnfaz Kurumu Müdürü ile yaptığım görüşme sonucunda da böyle bir sorunun olmadığı bilgisini verdi” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x