Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSon Dakika

Keskin'de Susuzluğa Devam…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Tuna’nın girişimleriyle su krizi çözülen Keskin’de yeniden sular kesildi. Belediye Başkanı Sakallı’nın rahatlığını eleştiren Keskin halkı, “Pes artık” dedi.

2 GÜN VERİLDİ
Keskin İlçesi’nde su krizi yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçenin yatlaşık 1 milyon TL elektrik borcunu ödenmemesi nedeniyle sular kesilmişti. AK Parti İlçe Başkanı Ömer Tuna’nın girişimleriyle ilçeye yeniden su verilmeye başlanmıştı. Ancak su sadece 2 gün verildi. Dün itibariyle Keskin’deki su krizi yeniden patlak verdi.

PES ARTIK!
Keskin halkı ise rahat tavırlarıyla konuya, “Gelecek başkan ödesin” diyerek yaklaşıtığı iddia edilen Belediye Başkan Yrd. Doç. Dr. Bayram Sakallı’ya büyük tepki gösteriyor. Gazetemize tepki dolu elektronik postalar gönderen Keskinliler, “Koskoca ilçenin suları akmıyor, belediye başkanı koltuğunda rahat bir şekilde oturuyor, pes artık” dediler.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
gurbetçi
gurbetçi
15 Şubat 2014 18:43

protestodan sonra sularımız akıyorrrr akmıyor diyen yalan söyler beşir beyden ve valimizden ALLAH razı olsunnnnn…

Köksal FİDAN
Köksal FİDAN
6 Şubat 2014 16:13

Keskin neden susuz kalmasınki.bugün 3 sefer cumhurbaşkanlığını aradım.3 defa başbakanlığı aradım.nihayi bir sonuç alamadım.belediye başkanından Kırıkkale ile keskin arasındaki çalışan minübüs dolmuşlarından günlük toplanan paralar nereye gidiyor diye bilgi istedim.sayın başkan bana diyorki ben göreve geldiğimde 2009 ve 2010 yılında kesinlikle ve kesinlikle dolmuşçu esnafından para toplamadım diyor.lakin bu paralar günlük olarak toplanmıştır ve kimlerin cebine girdiği meçhuldür.30 tane dolmuş şoföründen hiç biride demiyorki biz bu paraları günlük olarak falanca kişiye verdik demiyor.bende dedimki sayın başkana bu paralar senın bilgin olmadan toplandığına göre ozaman belediye içerisinde para toplamak için organize bir suç örgütü kurulmuştur diye söyleme rağmen başkan hiç bir incelemeye gerek görmemiştir.vede beni şuanda belediyede 73personel çalıştığını ve bunların hepsini zan altında koyduğumu söyleyerek benden hepsinin adına teker teker dava açacağını beyan etmiştir.ama bu tarihe kadar hakkımda bir belediye çalışanı arkadaş tarafından dava açılmamıştır.sayın başkan bunu söyleyerek beni korkutacağını sanıyorsa yanılıyor.aradan altı ay geçmesine rağmen neden dava açmadı merak ediyorum.sayın başkan bunu söylemek yerine 2009 ve 2010 yılında durakta görev yapıp günlük olarak dolmuşçu esnafından parayı toplayan kişiye sen bu parayı topladın nereye verdin dese daha doğru olmazmıydı.mademki başkanın bu toplanan paradan bilgisi yoksa bu para nereye ve kime gitmiştir.bu toplanan paralar yerinde kullanılsaydı şuan keskinin suyu kesilmezdi.ama bu toplanan paralar birilerinin cebine gitti.çünkü kaydı ve kameti olmayan paralar.bu dolmuşçu esnafının içinde yürekli insanlar var.verdikleri paranın hesabını umarım soracak insanlar vardır….

isimsiz
isimsiz
5 Şubat 2014 15:06

artık yeter bu ne boyle, böyle memleket mi olur? tum turkıyeye yayılsın bayram sakallı rezil olsun… 1milyon tl borcmu olur biz faturalarımızı tam tam ödüyorüz sonucu bu mu olacak kardeşim keskin nie sussuz kalıyor biz nie susuz kalıyoruz. madem boyle yapacaktın bayram sakallı nıye başa gectin ama zaten amac bellı onların paraları sonuna kadar yemek bu yuzden keskin koy olmaktan bıle cıktıı… NE OLACAK KESKİNİN BU HALİİ….

ÖzKeskinli
ÖzKeskinli
4 Şubat 2014 23:52

Bayram Sakallı küsmüş oynamıyomuş madem mızıkçılık yapıcaktın bu milleti yarı yolda ac susuz bırakacaktın neyine güvenip başkan oldun

Keskinli
Keskinli
4 Şubat 2014 23:50

Gelen başkan napıcak ? Nerden ödüycek o parayı iktidar partisine oy verdi bu millet bu halk iktidar ne yaptı ben taraf tutmuyorum ama şöyle de bi durum var kim gelirse gelsin bu halk unutur Bayram Sakallının su parasını ödemediğini yeni gelenden bilir gibime geliyo Bayram Sakallı bence maaş almamalı nasıl o koltukta oturuyor bu nasıl bi rahatlık beni seçtiniz başkan yaptınız iktidar partisi hiçbi imkan vermedi bende su veremiyorum suyuda gelecek baskan versin peki madem bu Halkta oyu istediğine versin

Başa dön tuşu