Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Keskin’den Zeytindalı operasyonuna destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’den Zeytindalı operasyonuna destek

Keskin Ziraat Odası Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatmış olduğu operasyona destek amacıyla ilçede bayrak dağıttı. İlçe idarecileri, Siyasi parti temsilcileri, İlçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarının da katıldığı törende Keskinliler Mehmetçiğin yanında olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

GENİŞ KATILIM

Keskin Ziraat Odası Başkanlığı, Suriye’nin  Afrin bölgesinde  teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, terör yuvalarının dağıtılması ve sınırlarımızın güvenli hale gelmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek ve ülke olarak birlik beraberlik ruhunu göstermek için Keskin pazar esnafına ve  vatandaşlara bayrak dağıttı. Bayrak dağıtımına İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran, AK Parti İlçe Başkanı Halim Bulut, MHP İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, Köy Muhtarları ve kurum müdürleri katıldı. Etkinlik öncesinde İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu’nun öncülüğünde operasyonda görev yapan Mehmetçiklerin başarıya ulaşması ve sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönmeleri için dualar edildi.

 

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Yapılan duanın ardından Başkan Baran ve katılımcılar pazar esnafını tek tek gezerek ay yıldızlı bayrak dağıttı. Kaymakam Köken, “Suriye sınırımızda terör unsurlarını yok etmek için mücadele eden kahraman ordumuz için dua edelim. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Askerlimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak ve onlara desteğimizi göstermenin en iyi yollarından biride şanlı bayrağımızı ilçemizin her yerine asmak olacaktır” dedi. Kaymakam Köken böyle önemli bir organizasyonu düzenlediği için Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran’a teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskinli
Keskinli
12 Şubat 2018 13:38

Keskin müftüsü de hiç bi yerden eksik kalmıyor operasyona destek için bişey diyemem ama her siyasi faaliyette müftüyü ön sırada görüyoruz. Görevini bırakıp siyasete girse daha başarılı olacak. Anlayana

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x