Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSiyaset

Keskin’e kadın eli değsin!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve milletvekilleri Keskin’e çıkarma yaptı ve Keskinlilere Başbakan Erdoğan’ın Kırıkkale mitingindeki sözlerini hatırlattı; “Keskin’e kadın eli değsin”
Keskin’e kadın eli değsin! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGENİŞ KATILIM
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milletvekilleri Ramazan Can ve Oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Keskin İl Genel Meclisi Adayları Şerafettin Atalay ve Ekmel Conger’in de yer aldığı Keskin Seçim Bürosu açılışında açılış konuşmasını Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy yaptı. Aksoy, Keskin’in sıkıntılarının çözülmesi için altın bir fırsat olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi;
‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’Keskin’e kadın eli değsin! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
“30 Mart öncesi ve 30 Mart sonrası yapacak çok işimiz var. Önce seçimi kazanıp, sonra Keskin’e, tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde hizmetler yapacağız. Bunları sadece belediye makamı değil, Keskin’deki tüm kamu kurumları ve iş adamlarımızla birlikte başaracağız. İnşallah Keskin eski günlerine kavuşacak ve yeniden Orta Anadolu’nun en büyük ve güzel ilçe haline gelecek”
Keskin’e kadın eli değsin! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKESKİN FARKINI HEP GÖRDÜK
Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise, Başbakan Erdoğan’ın Keskin’e ayrı bir önem verdiğini dile getirerek, “4 Mart Salı günü sayın Başbakan’ımızın katılımlarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz mitinge vermiş olduğunuz destekten ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Oradaki farkı, Keskin farkını hep birlikte gördük. Keskin tarihindeki en önemli fırsatlarından birini yakaladı. İnşallah Esra Hanım’la Keskin o eski özel günlerine, cazip günlerine tekrar dönecek. Bütün adayların hepsi Esra Hanım’ı kıskandı. Başbakanımız Keskin için bizzat özel ilgi ve alaka gösteriyor. İnşallah bu fırsatı değerlendirip, hem Keskin’de hem de Kırıkkale’de Ak Belediyeciliği yeniden göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Keskin’e kadın eli değsin! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriNÜFUSUN DÜŞMESİ EN ÖNEMLİ SIKINTI
Keskin’in en büyük sıkıntısının nüfusunun düşmesi olduğuna işaret eden Milletvekili Ramazan Can ise şunları söyledi; “Salı günü Kırıkkale’de muhteşem bir miting yaptık. Keskin’den o mitinge katılan hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Keskin bizim için çok önemli bir yer. Tarihi ve stratejik önemi olan bir ilçe. Aynı zamanda Başbakan Yardımcımızın ilçesi. Keskin’de adrese dayalı nüfus sisteminde kişi sayısı düştü ve İller Bankası’ndan gelen ödenek buna göre dizayn edildi. Dolayısıyla Keskin’in İller Bankası’ndan gelen geliri üçte bire düştü.
BAŞBAKAN KESKİN’E ÖNEM VERİYOR
Biz Keskin’e alt ve üst yapı konusunda destek vermeye devam ediyoruz. Ancak Keskin’in suyu enerji ile Kapulukaya Barajı’ndan temin ettiğinden dolayı, hemen hemen gelirlerin tamamı bu enerjiyi karşılamak için harcanıyor. Hükümet olarak ve milletvekilleri olarak Keskin’e elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Ancak Keskin’in mahalli anlamda gelirlerinin yeterli olmadığından dolayı Keskin’i ciddi sıkıntı beklemektedir.  Başbakanımızın Kırıkkale mitinginde özel olarak Keskin’den bahsetmesi, Esra Hanım’a destek çağrısı, önümüzdeki dönemde Keskin’in sıkıntılarına çare olmak anlamında nasıl çalışmaların yapılacağının göstergesidir. Biz Esra Hanım’ın yanındayız ve Keskinlileri Esra Hanım’a destek olmaya davet ediyoruz”
KESKİN KANUNU’NU UNUTMAYALIM
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal Keskin’in ciddi sıkıntılarının 30 Mart’tan sonra üst düzey planlama ve yatırım programı ile çözüleceğini ifade ederek, “Biraz önce Milletvekilimiz Ramazan Can’ın söylediği gibi Keskin’de bir nüfus düşüşü var. Çok önceden ailem buradaki Keskin Pazar’ından alışveriş yapmaya gelirdi. Keskin Pazarı çok önemli bir pazardı. Onun için biz propaganda başlangıcını ilk olarak Keskin’de başlattık. Yeni bir azim ve heyecanla Keskin’i yeniden eski canlılığına kavuşturmak arzusundayız. Başbakan Yardımcımız Keskinli ve Keskini çok seviyor. Keskin için her zaman gerekli desteği ve yardımı yapmıştır. Hatta belediye personelinin diğer kamu kurumlarına dağıtılması konusunda bir kanun çıkmıştır ve bu kanun Keskin için çıktığı için Keskin Kanunu olarak bilinmektedir. Bu kanundan Keskin istifade etti” şeklinde konuştu.
KESKİN’E ÖNEM VERİYORUZ
Köksal şöyle devam etti; “Keskin’de elektrik ve su sıkıntısı oldu. Diğer belde ve belediyelerin bize sitem etmesine rağmen Keskin’e ayrıcalıklı yaklaşılarak para temini sağlandı. Biz Keskin’e önem verdiğimizi bir kez daha izah ediyoruz. Biz Keskin’in daha farklı bir Keskin olmasını istiyoruz. Keskin tarihi önemini ve değerini yeniden kazansın istiyoruz”
YEREL SEÇİMİN ÖTESİNDE BİR SEÇİM
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise Keskin için önemli konularda yaptıkları girişimler ve kolaylıklar hakkında bilgiler vererek, “Keskin’i yeniden eski canlılığına kavuşturacağız” dedi.  Demokrasinin olmazsa olmazının sandıklar ve seçim olduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu: “Dikkat edilecek olursa adı yerel seçim olmakla birlikte genel seçim atmosferini yaşıyoruz. Yerel gündemlerden ziyade genel siyasetin konuları daha hakim. Mitinglere bakarsanız genel başkanların, liderlerin konuşmalarına bakarsanız onu zaten görürsünüz. Bu aslında şu anlama geliyor, bu seçim yerel seçimin ötesinde bir seçim, sadece kendini belirleyen değil, sadece yerel yöneticileri belirleyen değil, Türkiye’nin geleceği ile ilgili de çok belirleyici rolü olan bir seçim. Bu seçim bundan sonrasına yön verecek. Bir anlamda bu seçim bir referandum kimliğine büründü, onun için de biz bu seçimde sizlere diyoruz ki: evet yerel yöneticileri seçeceğiz ama aynı zamanda Türkiye’nin şu andaki politikalarına, gidişatına, ekonomisine, özgürlüklerine de siz oy vereceksiniz”
BÜYÜMEDEN MEMNUN OLMAYANLAR VAR
Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda açıklama yapan Atalay, konunun aslında şimdiden konuşulmaya başlandığını anlatan Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk defa vatandaşlarımız kendi Cumhurbaşkanını seçecek, yani bu sandıklar yazın Temmuz’da, Ağustos’ta bir daha önünüze gelecek ve bu defa Cumhurbaşkanlığı için oy kullanacaksınız. Bu Cumhuriyet tarihimizde bir ilktir. Bunu biz sağladık. Her zaman kavgalı, dövüşlü, büyük entrikalarla meclis içinden ve çoğu zamanda dışarıdan pazarlıklarla birileri Cumhurbaşkanı olarak seçiliyordu. Bundan sonra milletimiz kendi seçecek ve bu da demokrasimiz için doğrusu çok önemli bir dönüm noktası. İnşallah ondan sonra da hemen genel seçim havası başlayacak. Dolayısıyla şu 1-1,5 yıl ülkemiz için çok hayati öneme sahip. Bütün o gelecek seçimlerin de anahtarı bu seçimde. Şu anda Türkiye’de konuşulanları, olup bitenleri, görüyorsunuz. Türkiye’nin gidişatından memnun olmayan, Türkiye’nin büyümesinden, itibarından, gücünden memnun olmayanlar var”
ULUSLARARASI BOYUTLARI VAR
Atalay, Türkiye’de özgürlüklerin artmasından mutlu olmayanların bulunduğunu belirterek, “Partimize, hükümetimize karşı, şu anda yürüyen sisteme karşı, belli komplolar, belli düzenler var. Onların uluslararası boyutları var, yurt içinde maalesef taşeronları var. Taşeronları kimi zaman terör olmuştur, kimi zaman başka unsurlar. Ama bu defa dostlarımızı taşeron olarak maalesef devreye soktular. Dolayısıyla bu bir anlamda darbe yanlıları ile eski Türkiye’yi özleyenlerle yeni gelişen Türkiye’nin bir hesaplaşması. Bunun bir referandumu. 30 Mart akşamı bu referandumun sonucunu alacağız” diye konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
30 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
nerde eski keskin
nerde eski keskin
31 Mart 2014 11:51

Bacim biz demedikmi sana yahya efendiye güvenme satar ada mi diye
keskin de yoktur yahya simdi
Uçtu kim bilir nereye……..

Arslan
Arslan
Reply to  nerde eski keskin
31 Mart 2014 16:19

sadece yahyamı abdullah öztürkte sattı hepsi dedeye yattı…. Bülent başkanın kaybetmesiydi ama amaçları esranın kaybetmesi umurlarında bile değil…..

keskinliyiz gardaş
keskinliyiz gardaş
Reply to  Arslan
1 Nisan 2014 21:04

6 AY ÖNCESİNDEN BURDAN YİNE YAZDIK KESKİNİN DEDESİ VAR DEDİK TAKMADILAR BAKMADILAR ŞİMDİ HERKES CEVAPINI ALDI SAY KARDEŞİM SAY SABAHA SAY BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SEN OLDUKTAN SONRA KURU EKMEK BİLE YESEK EYVALLAHHHHH

nerde eski Keskin
nerde eski Keskin
20 Mart 2014 18:34

Abdullah(Öztürk) abi rica ediyorum Lütfen abi yakışmıyorsun o hırsız ve yalancı partiye senin gibi bir kişinin hiçbirine ihtiyacı yok.Lütfen çek restini ne hale getirdiniz ulan de Keskini de ayrıl sonra ki seçimde ister milletvekili ol ister belediye başkanı hep beraber destekleyelim seni.

AYTAÇ
AYTAÇ
20 Mart 2014 10:17

Hayırdır bu zamana kadar değen ERKEK elleri haramlamı uğraştı demek istiyorsun. kadın eli değince KESKİN e ışıklarmı yağacak.
Sayenizde Türkiyenin en kötü köyü ile eşit seviyeye geldi hala kalkıp AKP şunu yapacak bunu yapacak diye yalan-talan ile uğraşıyorsun.
bırak artık memleketin yakasınıda herkes hayırlı ne ise ona oy versin. siz sahte dua edenlerle göz kamaştıran görüntülerle kimseyi kandırmayın, oyalamayın ve KESKİn biraz canlansın, ne olur düşün yakamızdan. bir Keskinde AKP siz olsun varsın. ama KESKİn olsun yeter artık yeter.

deliceli
deliceli
17 Mart 2014 09:46

vah size şu partiler keskine verdikleri değeri bize verseler bakın ne yapıyoz her dönem milletvekillerinin tamamı sizden ama elin çankırılısının yaptıklarının yüzde biri kadar hizmet yok. çorumdan büyük ilken şimdi çorumun mahhallesi kadarız adamların nufus artıyo bızımde hep dusuyo. hep sizin yuzunuzden keskınlılık yapacagız dıye kırıkkaleyı bıtırdınız. bı keskın cumhurıyetı tutturdunuz keskin köyü oldunuz yakında keskin köm ü olacaksınız. beynını kıraya vermıs vekıller gıbısınız kıme dert yanıyosunuz. elbet bızımde bırgun bı adayımız olacak bakın nasıl bı vekıllık yapıyo gorun bakan olmasada olur bakanınızıda gorduk. ben partıcı degılım ama eger bı partı butun vekıllerı almıssa ona göre davranmalı baska hangı ılden butun mılletvekıllerını almıs bu partı kımse dert yanmasın ettık cekıyoruz bunda en buyuk pay sız keskınlılerın

HARBİ KESKİNLİ
HARBİ KESKİNLİ
13 Mart 2014 12:54

Yakıştıysa kutlu olsun ; Abdullah Öztürk dede Bey’in akrabası şimdi esra hanımla ekmel congore oy topluyor esra hn 400 milyona çalışacak diyarbakırdan işçiler getirecek ekmelde fırıldaklığa devam edecek ABDULLAH ÖZTÜRK madem bu kadar siyaseti seviyor kendi adaylığını koysaydı daha önceki adaylarada kefil oldu hani nerde o sözler kefil oldukları bizi dahada sefalete sürükledi biz seni adam bilirdik demekki adamlık parayla olmuyor azıcık adamlığın varsa otur yerindede adam sanalım seni .Bakan geldi infial falanda olmadı dolmuşçu esnafını gezerken gördüm 20 kişi yokdu oda kendi ve yalaka tayfasıydı Bu memlekette Bir BÜLENT ALTINIŞIK var Bir DEDE YILDIRIM var Esrayı bilen varmı ÖMER SÜMER VAR HAŞMET AYTAÇ var Esra YAŞAR YILMAZIN KIZI YAŞAR YILMAZI BİLEN YOKMU hepinizin dediğini duyar gibiyim Esra kazanırsa YAŞAR YILMAZ kazanır sözümün özü bu Yaşar yılmaz ne demiş ”HELE Bİ KAZANAYIM FIRINCI ESNAFININ …..INA KOYACAM DEMİŞ”ŞAHİTLİ ISPATLI GERİSİ SİZE KALMIŞ

KESKİNLİ
KESKİNLİ
11 Mart 2014 23:16

ABOOOOOOOOVVVVV ESSAHMI YİNE MUHASEBE MÜDÜRÜÜÜÜÜÜ OALACAKMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

AYTAÇ
AYTAÇ
11 Mart 2014 08:57

Yeminle çok üzülüyoruz Keskinimize . valla bunları hak etmiyor bakarmısınız peşinden gittikleri adaya. kendi başkan olacak Ankaraya uçacak, babası başkan kalacak..inanacakmısınız kim idare edecek KESKİN i

AYTAÇ
AYTAÇ
11 Mart 2014 08:52

Bu Beşir Atalayın Keskin e attığı kaçıncı KAZIK , hala hangi yüzle memleketde gezip boy gösteriyor, bunlarada oy veriyorlar YİYİN AĞALAR YİYİN doyuncaya kadar tıkanıncaya kadar

Köksal FİDAN
Köksal FİDAN
10 Mart 2014 15:20

2002 yılınan beri akp iktidarda değilmiydi.neden 12 senedir keskini canlandırmak kanlandırmak aklınıza gelmedide,seçim yaklaşınca hepinizinde aklına keskin geldi.siz değilmiydiniz 5 sene önce gelipte bayram sakallıya destek isteyen,bunu seçin kefili benim diyen.5 sene öncede aynı gazeli dinlemedimi keskin halkı.siz değilmiydiniz 5 sene önce gelipte cumhuriyet meydanında keskini seki haline kavuşturacağız diyen.neden kavuşturmadınızda,aradan 5 sene geçince seçim zamanı gelipte amanha ne ederseniz edin diyosunuz.bırakın bu işleri yaw.ayıp yaw ayıp.i,nsanda biraz utanma arlanma olur.sizde hiç utanacak sıkılacak yüz kalmamış.başbakan sanki iktidara yeni gelmiş gibi konuşuyorsunuz.neymiş keskine ayrı bir önem veriyormuş.12 senedir iktidardasınız.13.senemi seçim gelince keskinin önemi akılınıza düştü.hani beşir Atalay kırıkkalede gönderdiğim 3 trilyonun hesabını soracağım demişti.neden 4 tane müfettiş göndermedi.nezaman gönderecekte belediyenin hesaplarını alt üst edecek.kırıkkalede dinleyenler varsa eğer şiddetli şiddetli konuşuyordu.noldu.unutuldumu bunlar.samimi ve samimi söylüyorum insanda biraz sıkılma olacak arkadaşlar.

kaan
kaan
10 Mart 2014 14:02

ESRA HANIM KESKİNDE VATANDAŞI TEHDİT ETMEK NEYMİŞ SANA SANDIKTA GÖSTERCEZ.SEN BU MİLLETİ SAHİPSİZMİ SANDIN DİYARBAKIRDA 400 TL YE ÇALIŞAN VAR DİYORSUN GİDİP ORADAN ADAY OLSAYDIN KESKİNİN KADERİYLE NEDEN OYNUYORSUN.BEŞİR BEY MAŞALLAH SEÇİM DEN SEÇİME KESKİNE GELİP OY İSTİYOR HİZMETE GELİNCE YOK ALLAH KESKİNİ SİZİNGİBİLERİN ELİNDEN KURTARSIN AMİN.

personel
Reply to  kaan
13 Mart 2014 10:26

arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık hepiniz de çok güzel dile getirmişiniz tepkilerinizi. ASLINDA BU TEPKİLER BUNLARIN YÜZÜNE HAYKIRILACAK SÖZLER AMA BUNLAR İKTİDAR BUNLAR GÜÇLÜ BUNLARIN POLİSİ VAR ALINCA İÇERİ ATIYOLAR ADAMI PKK DIŞARDA TEPKİSİNİ GÖSTEREN MASUM İNSANLAR İÇERDE.1 TON SOPA YİYOR. GÖZLERİ YOKMU OKUSUN DA ANLASINLAR MEMLEKETTEKİ İNSANLARIN HALİNİ DERDİNİ. TEKRAR TŞKKR LER HEPİNİZE

Başa dön tuşu