Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin’in asfalt çalışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, yaz mevsimiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdığı. Yıldırım, Keskin’de son yıllarda yapılan en uzun kilometre asfalt çalışmasının başladığının müjdesini verdi.

 

ZARAR GÖREN ALANLAR VAR

Keskin’de yaptığı çalışmalar ile vatandaşlar tarafından takdir kazanan ve her zaman vatandaşların rahatlığı için çalışmalar yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin’de son yıllarda yapılan en uzun kilometre asfalt çalışmasının başladığının müjdesini verdi. Keskin girişinden köy yolları başlangıcı ve çarşı merkezi dâhil olmak üzere asfalt yapımının başladığını açıklayan Yıldırım, “ Geçen yıl yollar için bazı çalışmalar yaptık. Geçtiğimiz yıl kalan ve kışın zarar gören yerlerimiz oldu” dedi.

 

GÜZEL GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK

Yıldırım, ramazan bayramı yaklaşması dolayısıyla ilçedeki çalışmalara hız verdiklerini söyledi. İlçe girişinde 6 kilometrelik bir alanda yol yapım çalışmalarının devam ettiğine değinen Yıldırım, “İlçenin giriş ve çıkışlarındaki asfalt yolları yeniliyoruz. Bu yıl ilçe yollarının tamamı asfalt yapılacak. Su kanallarının bitiminden sonra güzel bir görüntüye kavuşacak.” diye konuştu. Yıldırım, daha sonra yol yapımı çalışmalarını inceledi. Yıldırım ve beraberindekiler ilçe girişinde devam eden yol yapımı çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu