Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin’li öğrenciler Safranbolu’yu gezdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Maden Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okulların kapanmasına kısa bir süre kala Karabük Safranbolu’yu gezdiler.

 

TARİHİ EVLER, ÇARŞILARI VE KRİSTAL CAM TERASI GEZİLDİ

Keskin Maden Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Karabük, Safranbolu’yu gezdiler. Tarihi ve kültürel dokusuyla ülkemizde özel bir yere sahip olan Safranbolu ilçesinin güzel evleri, çarşıları ve Kristal Cam Terası gezildi. Gezinin sonunda okul yöneticileri;  gezip, gören ve eğlenen öğrencilere unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

GÜN BOYU VAKİT GEÇİRDİLER

Öğrenciler Safranbolu ilçesinin güzel evleri, çarşıları ve Kristal Cam Terası ve birçok tarihi yeri gezerek gün boyu vakit geçirdiler. Okul idaresine yapılan gezi için teşekkür eden öğrenciler okulların kapanmasına kısa bir süre kala böyle bir gezi düzenleyen okul idaresine teşekkür ettiler.

 

GÜZEL BİR GEZİ OLDU

Okul idaresi ise öğrencilerin açısından güzel bir gezi olduğunu ifade ederek, “ Hem mezun olacak öğrencilerimiz hem de bir üst sınıflara geçecek öğrencilerimiz için böyle bir gezi düzenledik. İnşallah önümüzdeki yıllarda gezi turları düzenleyip öğrencilerimizi daha da çok motive olmasını sağlayacağız” diye konuştular.

 

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu