Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KESKİNLİLER İSTİŞARE ETTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Olağan genel kurulunu geçtiğimiz günlerde yapan Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneği istişare toplantısını gerçekleştirdi.
 
İLK TOPLANTISINI YAPTI
Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongresini gerçekleştiren Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneği yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan İlyas Eliri başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısına Adem Onan, Aykut Saraç, Bayram Yağlı, Burhan Düğeroğlu, Cengiz Akkan, Denizhan Vural, Erol Üneşi, Eyüp Aygör, Hakan Varankaya, Hikmet Ereli, Mehmet Erkoç, H.Mehmet Günel, Murat Talu, Numan Güni, H.Ömer Kıvanç, Selahattin Yunusoğlu, Yasin Erdurucan, Yusuf Salar ve Zühtü Yamanel katıldı. Bir yandan yapılması planlanan faaliyetler gözden geçirilirken, diğer taraftan derneğin daha aktif hale gelmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde seri ziyaretler gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu