Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun mahkumiyeti hakkında ve Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu’nun tehdit edildiği iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

SİYASETİ BASKI ALTINA ALMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun mahkumiyeti hakkında ve Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu’nun tehdit edildiği iddiaları hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Önal, “Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tehditlerine pabuç bırakmayacağız. Erdoğan Rejimi her türlü muhalefeti suç örgütü gibi tarif ederek siyaseti baskı altına alma çabasındadır. Geçmişte FETÖ ile iştirak halinde kumpas davalarını tezgâhlayan Erdoğan iktidarının FETÖ ile yolları bugün ayrılmış görünse de aynı yöntemler uygulanmaya devam ettikleri yeni kumpas girişimleri içinde oldukları görünmektedir” şeklinde konuştu.

 

TOPLUMA KORKU SALMAKTADIR

Ortada bir casusluk suçu olmadığını belirten Önal, “Anayasa mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu haksız yere mahkum edilmiş ve tutuklanmıştır. Önce mahkeme başkanı ve heyet değiştirilmiş mahkumiyet kararı verilmiş daha sonra da bu karar inceleyecek üst mahkemenin üst mahkemenin başkanı değiştirilmiştir. Bütün bu uygulamalar kumpas davalarının tipik bir örneğidir. Kurgulanan kumpas üzerinden Enis Berberoğlu’nu rehin alan anlayış şimdi de Genel Başkanımıza tehdit etmektedir. Amaç CHP Genel Başkanını tehdit ederek topluma korku salmaktadır”

 

MİLYONLARIN SESİ VE UMUDU

“Erdoğan’ın tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Adalet Özgürlük ve demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız. Türkiye ye giydirmek istediğiniz deli gömleğini yırtıp atacağız. Baskıcı ve zorba rejiminizi tanımıyoruz. Tanımayacağız. Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x