Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

KILIÇLAR'DA FESTİVAL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kılıçlar Kasabası Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Çevre Derneği tarafından Kültür Bakanlığı Destekli 3. Geleneksel Soğan ve Pırasa Festivali Kılıçlar Köyünde yapıldı. 3. düzenlenen Soğan ve Pırasa Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Kılıçlar Kasabası Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Çevre Derneği adına Mustafa SADIÇ tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Festivalde birbirinden renkli kareler yerini aldı. Kılıçlardaki tarihi okulun  Meydanını dolduran Kılıçlar köyü halkı ve civar köylerden gelen misafirler Ravza İlahi Grubu’nun Semazen gösterisi eşliğinde sahne aldığı programda duygu yüklü anlar yaşadı. Hediyeli yarışmaların düzenlendiği festivalde katılımcılara Dernek tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.
 
Festivalde gramajda en ağır soğan ve pırasayı yetiştiren çiftçilere Kılıçlar Kasabası Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Çevre Derneği tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x