Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kimliksiz ceset bulundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Önceki gece geç saatlerde Hasandede Köyü yakınlarındaki parklık alanda bir erkek cesedi bulunduğu iddia edilirken, cesedin bir ay önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan inşaat işçisi 32 yaşındaki R. K.’nın olabileceği tahmin ediliyor.
 
OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK
Osman Gazi Mahallesi’ndeki evinden yaklaşık bir ay önce sabah iş aramak için çıkan inşaat işçisi evli 2 çocuk babası 32 yaşındaki R. K bir daha eve dönmemişti. O günlerde gazetelerde habere çıkan haberlerde eşinin R.K’nın telefonunun önce cevap vermediğini daha sonra da kapandığını belirterek, hayatından endişe ettiğini belirtmişti. R.K’nin eşi polise kayıp başvurusunda bulunmuştu. R. K’nin cep telefonu sinyalinin son olarak Kızılırmak Nehri kenarında tespit edildiği belirtilmiş. Polis, R. K’nin bulunması için çalışma başlatmıştı. Önceki gece Hasandede kasabasına girmeden Rafineri köprüsünün yakınlarında parklık alanda tanınmayacak halde bir erkek cesedi bulundu iddia edilirken, cesedin yaklaşık bir ay önce kayıp olan R:K’ye ait olacağı iddiaları atıldı. Olay ile ilgili araştırmanın sürdüğü cesedin kimliğinin yapılan otopsiden sonra netlik kazanacağı belirtildi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu