Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GaleriManşetSiyaset

Kimsenin gururu incinmeyecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çocukluğunun geçtiği Kaletepe’de düzenlenen mahalle mitingine katılan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan çocukluk günlerine döndü.
DUYGULU KONUŞMA
Kimsenin gururu incinmeyecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, baba ocağı Kaletepe Mahallesinde düzenlenen mahalle mitingine katılarak, burada kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. Konuşması sırasında zaman zaman duygulandıran zaman zaman da keyiflendiren çocukluk anılarından bahseden Pekdoğan, “Ben bu sokaklarda doğdum, büyüdüm. Bu sokakların sıkıntısının ne olduğunu kırk yıl öncesinden de biliyorum, şimdi de. Öyleyse bu dertlerin çaresini de en iyi bilen benim. Bu sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz” dedi.
KIRIKKALE İÇİN ATILIM ZAMANI
Elektrik Üretim Projesinin Kırıkkale için büyük bir atılım olacağını vurgulayan Pekdoğan, “Kendi elektriğini üreten bir Kırıkkale Belediyesi neleri yapamaz ki? Bir kere, bu proje sayesinde elektrik masrafı sıfırlanan Su Arıtma Tesisi daha verimli çalışacak ve sizlere daha sağlıklı su akışı sağlanacak. Yapılacak ekstra çalışmalar sayesinde suyumuzu daha bir güvenle kullanabileceğiz. Ve hepsinden de önemlisi bugün 3 buçuk liraya kullandığınız suyun tonu mutlaka yarıya düşecek” dedi.
KENDİ PARASINI KAZANAN BELEDİYE İÇİN PEKDOĞAN
İhtiyaç harici elektriğin de dağıtım şirketine satılması yoluyla belediyenin diğer birçok masrafının karşılanacağını belirten Pekdoğan, kendi parasını kendi kazanan bir Kırıkkale Belediyesi istemez misiniz? Vatandaşından daha az su parası, daha az emlak vergisi, daha az çevre temizlik vergisi alan bir Kırıkkale Belediyesi istemez misiniz? Tüm bunların gerçekleşebilmesi için tek yol 30 Mart’ta sandığa gidip, oylarınızı üç hilalin altına basmaktır” dedi. Konuşmasının ardından coşkulu kalabalıkla birlikte bir süre yürüyen Pekdoğan’a çevre sakinleri de alkış ve sloganlarla destek verdi.
KİMSEYİ RENCİDE ETMEYECEĞİZ
Öte yandan Yenimahalle Kuyu Durağı mevkiinde bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosunun açılışını yapan Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Hilal Kart uygulamasının ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden yapılabilecek en güzel yardım modeli olduğunu söyledi. Hilal Kart sayesinde sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceğini vurgulayan Pekdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Hilal Kart dar gelirli vatandaşa, işini kaybeden, dara düşen, sosyal yardıma muhtaç kalan vatandaşlarımıza verilecek ‘bankamatik’ kartı olup her ay hesaba yükleme yapılarak dar gelirli vatandaşlarımıza verilecek bir sosyal hizmettir.”
MAHCUP DURUMA DÜŞMEYECEKLER
Hilal Kart alan vatandaşlarımızın bu kart ile istedikleri alışverişi yapabileceklerini de belirten Pekdoğan,“Kömür, makarna, pirinç, nohut gibi temel ihtiyaçlarını kendileri alacaklardır. Böylelikle de bu ihtiyaçları eskisi gibi bir el tarafından verilmeyerek kendileri alarak mahcup ve ezik duruma düşmeyeceklerdir” dedi.
İLGİ BÜYÜKTÜ
Hilal Kart sahiplerinin alışverişlerini kendi bulundukları mahallelerindeki bakkal, manav, kasap, küçük market, terzi, hırdavatçı, kömürcü gibi küçük esnaflardan yapabileceklerini kaydeden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan Hilal Kart sayesinde ihtiyaç sahipleri kendi mahallesindeki küçük esnaflardan alışveriş yapabilecek ve böylelikle de küçük esnafın da yüzü gülecek. Bu sayede milli ekonomiye katkı sağlanacaktır” diye konuştu. Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştiren Pekdoğan’a Yenimahalle’de de ilgi büyüktü.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
16 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu