Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kimseyi yeni üye yapmadık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde yapılan olaylı kongre sonucu adı 71 Kırıkkalespor olarak değiştirilen Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Karakuş yaptığı açıklamada, “Karar defterimiz 37 sayfa 38 karardan ibarettir. Üye kayıtlarında da biz hiç kimseyi silmedik, kimseyi de yeni üye kaydı yapmadık” diye konuştu.

 

“NE KOLTUKTA NEDE MAKAMDA GÖZÜMÜZ VAR”

Kendisinin Türk Metal Sendikası ve Pevrul Kavlak ile hiçbir sorunun olmadığını söyleyen Karakuş, “Kulübün bu yıl 1 milyon 450 bin TL harcama yapıldığı söyleniyor. Ama şunu bilmiyorlar ki bizim gelirlerimiz MKE Kırıkkalespor adına geliyor. MKE Kırıkkalespor adına gelen gelirlerimizi biz Türk Metal Kırıkkalespor’a aktardık. Biz bu kulübün sonunun MKE Kırıkkalespor gibi olmasını istemiyoruz. Çok şükür biz ticaretin en iyisini, en güzelini, en ahlaklısını biliriz. Gelin bu kulübe zarar vermeyelim. Biz hesabımızı tek tek verebiliriz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesapta yoktur. Bizim ne koltukta nede makamda gözümüz vardır. Bizim tek derdimiz 71 Kırıkkalespor’dur”

 

“BU TAKIMI 2’NCİ LİGE ÇIKARALIM”

30 Haziran’a kadar evrakların teslim edilmesi gerektiğini belirten Başkan Karakuş, “Eğer biz evraklarımızı teslim edemezsek lige giremiyoruz. Bırakın bizi işimizi yapalım, transferlerimizi yapalım. Bu takımı 2. Lig’e çıkaralım. Mahkeme süreci işlesin. Eğer biz kaybedersek mahkemeyi gelecek olan yönetime hazır bir takım bırakırız. Kongre sonrası görev dağılımını yaptık. 50’in üzerinde futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim önümüzü kapatmak demek 71 Kırıkkalespor’un önünü kapatmak demektir. Taraftarlarımız bize kızıyor olabilir. Fakat bu takımın taraftarını hiçbir kimse satın alamaz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu