Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırbaş görevden alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile MaliyeBakanlığına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

 

Buna göre, Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, Artvin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Hacıkamiloğlu, Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven, Tokat Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Ali Yavaş, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ali Osman Sarı başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı müşavirliğine Ömer Ekşi atanırken, Maliye Bakanlığında açık bulunan 5. dereceli Vergi Müfettişliğine, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren Halit Yumşak getirildi. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x