Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkale AB’ye TAC Mahalle girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun bir hazırlık döneminin ardından faaliyete geçen ve faaliyete geçtiği günden bu yana farkını ortaya koyan Tac Mahal Balo ve Kongre salonu Kırıkkale’de bir ayrıcalık oluşturuyor. Farklı konsepti ve seçkin imkanları ile Kırıkkale halkına muhteşem bir mekan sunan Tac Mahal Balo ve Kongre Salonu yöneticileri Kırıkkale’nin Avrupa standardında bir mekana kavuştuğunu ifade etti.

 

FARKLI BİR KONSEPT

Kırıkkale’de uzun bir hazırlık döneminin ardından faaliyete geçen Tac Mahal Balo ve Kongre Salonu, hizmete girdiği günden bu yana fark oluşturuyor. Farklı konsepti, zengin menü seçenekleri ve seçkin imkanları ile Kırıkkale halkına hizmet vermeye başlayan Taç Mahal Balo ve Kongre Salonu evlenecek genç çiftlere ve düğün yapmak isteyen ailelere rüya tadında bir düğün imkanı sunuyor. Bin kişilik kapalı alan ve balkon imkanları sunan Taç Mahal Balo ve Kongre salonu aynı zamanda Kırıkkale halkına özel toplantı, balo ve kongre gibi özel etkinliklerde farklı ve nezih bir mekan sunuyor. Lobi ve zengin mutfak menüsüyle vatandaşlara özel ve anlamlı günlerinde sınırsız imkanlar sunan Taç Mahal Kongre ve Balo Salonu Kırıkkale’de konsepti ile fark oluşturuyor.

 

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA

İç dekorasyonu, kalite anlayışı, seçkin personeli ve hizmet seçenekleriyle Kırıkkale’ye Avrupa standartlarında bir mekan kazandıran işletmeci İsmail Özkan “Tac Mahal Balo ve Kongre Salonu olarak halkımıza hizmetin en iyi ve kalitelisini sunmak, Kırıkkale’de fark yaratmak için oldukça uzun bir hazırlık döneminin ardından faaliyete geçtik. Tac Mahal’i Kırıkkale halkının hizmetine sunarken farklı bir konsept oluşturmak, halkımızın özel, anlamlı günlerinin ev ortamı sıcaklığında ve rüya tadında olabilmesi için farklı bir mekan oluşturduk. Açık ve kapalı otoparkımız, balkon ve lobi seçeneklerimizle Kırıkkale’nin hizmetindeyiz. Tac mahal balo ve kongre salonu olarak Kırıkkale’ye alışılmışın dışında bir mekan sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

TAC MAHAL AYRICALIKTIR

Taç Mahal Balo ve Kongre Salonu’nun sadece bir düğün salonu olmadığını, aynı zamanda balo ve kongre gibi organizasyonlarında ciddiyetle gerçekleştirilebilecek bir mekan olduğunu ifade eden Özkan “Tac Mahal’i sadece bir düğün salonu olarak nitelendirmek yanlış olur. Tac Mahal vatandaşlarımızın düğün ve nişan gibi merasimlerini rüya tadında, resmi kurumlarımızın da kongre ve toplantı gibi organizasyonlarını büyük bir ciddiyet içerisinde gerçekleştirebilecekleri bir mekan. Tac Mahalk ile Kırıkkale’ye sadece bir düğün salonu değil aynı zamanda büyük bir kongre ve balo salonu da kazandırmış olduk. Salonumuzda gerek düğün gerekse toplantı gibi etkinlik düzenleyen vatandaşlarımıza seçenekleri tamamen kendileri belirleme imkanı veriyoruz” dedi. Özkan, son olarak “Tac Mahal’de düğün ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x