Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Kırıkkale altın çağını yaşıyor”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, “AK Parti olarak ilimize en iyi hizmeti yapmaya gayretliyiz. Artık eskisi gibi küçük işlerle fitneler yok. Kırıkkale AK Parti iktidarı ile altın çağın yaşıyor”

Şahkulubey de katıldı

Seçim öncesi yönetime gelen Ak Parti İl teşkilatının ilk divan toplantısı Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, İç Anadolu Bölge Koordinatörü Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Delice Belediye Başkanı Turgut Özden, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Çerikli Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, il yöneticileri ve  kalabalık bir partili katıldı. Toplantı İl divan kuruluşu ile başladı. Divan kurulu Yerel Yöneticilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Regaip Kurtoğlu, Divan üyeliklerine ise Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, İl Başkan Yardımcısı Murat Aslan, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Aydın’dan oluştu.

İlçe kongreleri başlıyor

Divan kurulunun açılış konuşmasını İl Başkanı Mürsel Akçay yaptı. Öcal cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi il teşkilatının atamasının yapıldığını ve çalışmalara hemen başladıklarını söyledi. Akçay, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonucun arkasında partililerin gece gündüz çalışmalarının yeraldığını söyledi. Kongre takvimi hakkında bilgi veren Akçay, “İlçe kongrelerimizle kongrelerimize başlayacağız. Daha sonra il kongremizi yapacağız. Kongrelerimizde birliğimizi koruyacağımıza inanıyorum. Tek liste halinde kongreye gideceğimizi düşünüyorum.Yani AK Parti olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.Her seçimde oyumuzu arttırdık. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan Genel seçimlerde de oyumuzu arttırarak yine üç milletvekilini kazanacağız.Buna inancım sonsuz” ifadesini kullandı.

“İşimizi iyi yapmasaydık…”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Parti olarak Kırıkkale’den hizmetlerini karşılığın hep aldıklarını söyledi. Saygılı, geçen hafta yapılan Ahilik Haftası’nda yaptığı konuşmayı tekrarladı. Kutlama etkinliklerinde “İşini iyi yapmayan ayakkabı esnafının ayakkabılarının dama atılır” diyerek şöyle devam etti; “Biz de işimizi iyi yapmasaydık vatandaş pabucumuzu dama atardı. Her seçimde oyumuzu yüksektik. Yani çıta artık yüksek. Aşağı inecek gibide durmuyor. Bundan önceki seçimlerde vatandaşlar iktidar partisine ders vermek için oy kullanırdı. Şimdi ise kendisi gibi düşünen kendisi gibi hareket eden bir partiyi bulduğu için iktidara hep destek veriyor. AK Parti olarak biz işimizi hak için halka hizmet için yapıyoruz. Bu kapıdan başka bir düşünce giremez.  Biz bu millete daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

“Muhalefet bizi takip ediyor”

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Köksal, iki büyük seçimde de Kırıkkale’nin AK Parti’ye büyük destek verdiğini, bunda da halkın Ak Parti’yi iyi anlamasından kaynaklandığın söyledi. Köksal, AK Parti kadrolarında sürekli birlik içinde hareket etmesinden son derece memnun olduğunu ifade ederek, “Bizde üç milletvekili olarak sizler gibi birlik içindeyiz. Sizler gibi özveri ile çalışıyoruz. AK Parti’nin temeli zaten millete dayalı bir parti olmasıdır. Hizmet için yarışıyoruz. Muhalefette biz ne yaparsak onu takip ediyor. Ondan sonra eleştiri yapıyor. Başka yaptıkları bir şey yok. Bu divan kurulunun da birlik içinde sona ereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Hiçbir partide yok”

Toplantının basına açık olan kısmında kürsüye son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay çıktı. Atalay, istişarelerin önemli bir anda yapıldığını hatırlatarak, “Kongrelerimizin de başladığı, parti içi hareketliliğin arttığı, hem mahalle temsilciliklerimizle hem ilçelerden hem ilimizden kongre çalışmalarının yoğunlaştığı bir dönemde yapılıyor. Aynı zamanda il başkanımızın görev aldığı ilk danışma meclisi. Biz de bu danışma meclisinde sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Büyük katılımınız  dışarıda da duran vatandaşlarımız var. Hem ilçelerimizden, beldelerimizden gelen arkadaşlarımıza bu il danışma meclisimize verdiğiniz önem için teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliğimiz hiçbir partide olamayan, hiçbir siyasi harekette olmayan bir uygulamadır. Bir araya gelme, kendimizi tazeleme, ne olup bitiyor muhasebe etme ve birbirimize yeni mesajları ulaştırma platformumuzdur”

“Küçük işlerle uğraşmıyoruz”

Atalay bu hafta üç kez Kırıkkale’ye geldiklerinin altını çizerek “AK Parti olarak ilimize en iyi hizmeti yapmaya gayretliyiz. Artık eskisi gibi küçük işlerle fitneler yok. Kırıkkale AK Parti iktidarı ile altın çağın yaşıyor.  Bu çağın devam etmesi için uğraş içindeyiz. Sizlerden ricam aypılan hizmetleri halkımıza anlatın. Neler yaptığımızı bilsinler” dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
16 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu