Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale bayramlaştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Valilik ve belediyede de bayramlaşma törenleri düzenlendi. İlk olarak valilik ve daha sonra belediyedeki törene katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’nin farklı bir dönemi yaşadığını, yeni projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesi için elbirliği yapılması gerektiğini söyledi.
Valilikte tören
İlk olarak bayramlaşma töreni Valilikte gerçekleştirildi. Valilikteki törene; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay Mustafa Sakarya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Müdürleri, davetliler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
 
“Ramazan Kırıkkale’de güzel geçti”
Vali Ali Kolat, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada; “Ramazan Bayramı dolayısıyla hepimiz bir aradayız. Ramazan Kırıkkale’miz de çok güzel geçti. Huzur içerisinde bir Ramazan yaşadık. Bizi üzecek bir durum olmadı. Tabi Ramazanın Kırıkkale de huzur içerisinde geçmesi İslam âleminin de huzur içerisinde olduğu anlamına gelmiyor. İnşallah İslam Âlemindeki bu sıkıntılar en kısa sürede aşılır. Sabah da Nur Camii’nde halkımızla beraber güzel bir bayramlaşmamız oldu. Nur Camimiz halkımızın katkılarıyla iyi bir noktaya geldi. Nur Camii Kırıkkale’mizin bir markası olacak. Gelecek nesillere güzel bir anı olarak kalacak. Bu vesileyle ilimize hizmeti geçen başta Başbakan Yardımcımız olmak üzere, bu huzur ve güven ortamın sağlanmasında katkısı olan güvenlik birimlerimize, halkımıza güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz”
Başbakan Yardımcısı Atalay ise “Bugün her yıl olduğu gibi ilk bayramlaşmamızı Valiliğimizde yapıyoruz. Bu sene Kırıkkale’mizde büyük iftarlarımız oldu. Kırıkkale huzurlu bir il. Tabi bizler de burada başta Sayın Valimiz olmak üzere kamu görevlisi arkadaşlarımızın rahat çalışması için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Biz sadece Kırıkkale’nin işlerinin iyi yürümesini istiyoruz. Kırıkkale’de ki her arkadaşımız kendi sorumluluğundaki işleri iyi yürütsün. Vatandaşımıza iyi hizmet etsin. Hepimizin görevi bu. Bu görevleri el birliği içerisinde yapıyoruz.
 
“Kırıkkale’de hayat huzurlu geçiyor”
Sizlerin zorlandığı konularda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada bu devam edecek. Hepimiz el ele bu şehrimizi geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Hamd olsun, ilimizde hayat huzurlu geçiyor. Şehrimiz her gün biraz daha gelişiyor. Hizmetler her gün artıyor. Bu dönem önümüzde yeni projelerimiz var. Bizim biraz daha hızlı çalışmamız gerekiyor. Normal rutin kamu görevlisi gibi değil de, elimizdeki işleri o işin dertlisi olarak, kaygısını çeken olarak, en hızlı ve en iyi şekilde nasıl gerçekleştiririz diye çaba sarf etmemiz gerekiyor. Yeter ki Kırıkkale’nin işleri iyi olsun.
 
 
“Farklı bir dönemi yaşıyoruz”
Kırıkkale farklı bir dönemi yaşıyor. Kamu Yöneticilerimiz, Sivil Toplum Örgütlerimiz, basınımız ve halkımız hep birlikte çalışıyoruz. Vatandaşa uzak, biraz tepeden bakan ve kendi içine kapanmış bir kamu yönetimi yok. Vatandaşla paylaşan, onu dinleyen ve kapısını açık tutan, vatandaşın arasında olan bir kamu yönetimi var. Hepimizde bundan çok memnuniyet duyuyoruz. Çalışmalarınız için başta Valimiz olmak üzere ve diğer kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.
 
“Halkın yanında olduk”
Valilikteki bayramlaşmadan sonra, Belediye Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine geçildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve geldiklerinden bu yana Kırıkkale deki hizmetlerin aksamadan devam etmesi için çalıştıklarını, yeni ihtiyaçların doğmasıyla birlikte, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Ayrıca Ramazan Ayında vatandaşlara çeşitli etkinlikler sunduklarını, özellikle Sosyal Konsey marifetiyle ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelerin yanlarında olduklarını dile getirdi.
 
Daha iyi hizmetler sunulacak
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay da, Kırıkkale’nin yeni yönetim kadrosuyla birlikte daha hızlı ve daha verimli çalışmaların başladığını, yeni yönetim kadrosuyla Kırıkkale’ye daha iyi hizmetler sunulacağına inandığını söyledi. Ramazan ayı boyunca Belediyenin vatandaşa yönelik çeşitli etkinlikleri olduğunu ve vatandaşların bu etkinliklere yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Çocuklarla bayramlaştılar
Belediye başkanlığındaki bayramlaşma töreninden sonra, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar ile birlikte Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ettiler. Ziyarette ayrıca, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Murat Şanlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş’te bulundu. Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla birlikte yaş pasta kestiler ve onlara pasta ikram ettiler. Bayram harçlığı da dağıtan Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat, çocuklara sağlıklı ve huzurlu bayramlar dilediler.
Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale bayramlaştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bide Samsun Yolunun Üstüne Çıkın
Bide Samsun Yolunun Üstüne Çıkın
31 Temmuz 2014 19:37

Sayın Hasan ONAR Müdürüm ve Gazeteci Abilerim Bu nasıl Asayiş Kuş Uçurtmuyorlar Bizler gelin Etiler Mahallesi Gazi Osman Paşa ve Kıbrıs Caddesi Sakinleri olarak yıldık artık Mahallemizde 1 ay içerisinde ismini yazmıyorum 15 yaşındaki bir çocuğa çakmak gazımı yoksa bonanzamı çektirdmişler kaç gün pırıl pırıl çocuk komada yattı caddemizde sokağımızda boş evler esrarcıların balicilerin mekanı alış veriş marketleri oldu bunu herkes dile getiriyor kimse iliğlenmiyor bu gün bizim evladımıza yarın size rabbim Kimseye vermesin ama böyle başı boşluk olmaz Kadri Müdürümüzlede yüz yüze görüştük ekipler geliyordu şimdi gelen yok giden yok geceleri sabaha kadar cirit atıyorlar zombi gibi içiyorlar bagrışmalar küfürler herkez ne için maaş alıyor ben çöpçü isem işim çöp leş pislik toplamaksa yapacağım bu işi çoluğum çocuğum helal yesin diye vatandaş Allah Razı olsun diye ama bilmiyorum ne yapmalıyız kime meramımızı anlatmalıyız Başbakanlığın kapısına gidip baş vuracağız artık evimizde huzurlu oturamıyorsak sokağımıza çoluk cocuk çıkamıyorsa emniyette hiç bakmıyorsa ne yapalım kuş uçsun ama bu zararlılar bizleri mağdur etmesin adımızı yazamıyoruz yazsak arabamızı çizer tekerini patlatırlar camını kırarlar olduda bu olaylar Rabbim Herşeyi görüyor laf istemiyoruz icraat bekliyoruz Bakanlarımız Millet Vekillerimiz var Kırıkkalemizden yetişen onlarada sesleniyoruz. Oturan adam göndermesinler yatan adam göndermesinler herkez hakkını versin maaşının mevkisinin teşekkürler iyi bayramlar.

Başa dön tuşu